divendres, 16 d’abril del 2010

Protocol de la dona despitada

En algun moment de la nostra vida totes ens hem sentit despitades. I no estic parlant de voler més mamelles de les que tenim, sinó de sentir-nos menyspreades, rebutjades, infravalorades... i moltes altres -ades. Com, per exemple, quan ens deixen en una relació. 1, 2, 3, responda otra vez...

I què podem fer per sentir-nos millor?? o, almenys no sentir-nos pitjor?? Seguir aquest protocol:

1. Si te'n vas de festa amb les amigues i penses beure fins acabar més que borratxa: no agafes el mòbil!! Per a què vols el telèfon darrere?? No hi ha res pitjor que una dona despitada i borratxa amb un telèfon a la mà. Si és estrictament necessari tindre'l amb tu, almenys dona-li'l a alguna amiga i que no te'l deixe per telefonar a l'home que t'ha causat eixe despit (d'ara endavant el despitador) per res del món!!

2. Telefona alguna amiga i que vaja a ta casa en missió especial d'esborrada de dades. Accepta-ho, tu sola no seràs capaç de fer-ho. Deixa que entre a la teua habitació i amague des de l'osset de peluix que et va regalar, fins a eixa flor seca cap per avall, passant per les seues fotos, condons-souvenirs (sí, s'han donat casos) i qualsevol altre possible record del despitador. No cal llençar-ho al fem, però sí treure-ho de la vista.

3. Ara és normal que odies a la raça masculina, en especial als heteros. No et preocupes, va tot bé, només cal un poc de temps. Recorda com de bé s'està a soles, sense haver de donar explicacions a ningú. Busca't un nou amant/follamic, però... alerta!! pensa que "un clau NO en treu un altre", així que compte amb el que fas. Està bé un poc (o un molt) de sexe sense compromís, però no intentes buscar parella perquè

a) ara tens l'auto-estima més baixa del normal i podries fixar-te en un tio que no et convé i acabar sentin-te pitjor del que ja estàs.

b) potser trobes un tio genial però tens el perill de transmetre-li a ell la teua ràbia continguda contra el gènere masculí i cagar una relació que un altre moment sí podria funcionar.

Així que ves de festa amb les amigues, passa-ho bé, emborratxa't com un cep... i, si tens sexe, que siga amb algú que no t'importe massa. Estar sola no és la fi del món!!

4. Anar de compres sempre relaxa. Arregla't. T'has de sentir guapa i a gust amb tu mateixa.
Posa't eixos pantalons que et queden tan bé, o eixe jersei escotat que et fa sentir-te poderosa... o millor: les 2 coses!!

5. De segur que ja has pensat alguna venjança sanguinolenta al més pur estil Tarantino, o donar-li gelos amb un amic teu que ell no coneix. Oblida-ho. Normalment eixes coses no funcionen com a nosaltres ens agradaria. I que no et passe pel cap, ni de conya, follar-te al seu millor amic!!

6. Compra't un vibrador. Que ja en tens?? doncs utilitza'l més!! Els orgasmes són relaxants (a mi em relaxen quasi tant com les compres) i ens fan sentir una agradable sensació de falsa felicitat que funciona prou bé a curt termini.

7. No sigues masoquilla, no faces això d'escoltar "les vostres cançons" i deixa de mirar "les vostres fotos". Oblida't també de qualsevol música romanticona de l'estil de Laura Pausini, Ivan Ferreiro, Conchita, OBK, Sergi Contrí... i demés cançonetes de les de tallar-se les venes.
Procura no sospirar cada vegada que passes per davant del bar on el vas conèixer, o l'hotel/bany públic/parc on vas tindre orgasmes múltiples. Canvia de ruta si cal.
Naturalment que t'enrecordaras d'ell, però intentarem no fer-ho fàcil, no??
I deixa mirar el mòbil cada 10 minuts!! El més probable es que el despitador no et telefone.

8. Tanca el cercle i passa pàgina. Si t'ha quedat alguna cosa per dir-li o necessites alguna explicació, demana-la. Telefona'l o escriu-li un mail. No és per treure-li res en cara, ni cridar-li com una boja, ni tansols és per ell. És per tu. Perquè li digues allò que se t'ha quedat pendent o perquè et done l'explicació que et fa falta, perquè pugues superar-ho. Aclareix-ho tot i tanca el cercle. Dis-li tot el que penses, com et sents, sense cridar, sense amagar res, sense putejar...
Et sentiràs millor i serà més fàcil. Quan es queden coses pendents és més fàcil pegar-li voltes i que acabe fent-se una bola massa gran i difícil de digerir. Tanca-ho tot.

9. No intentes continuar la relació amb ell, ni tan sols només de sexe. No pot ser. Si estàs despitada és perquè ell t'importa massa com per tindre només sexe. Cadascú en sa casa i Internet en la de tots.

10. Fes-ho fàcil. No crees una tragèdia. Deixa de mirar el seu mur de Facebook, no eres cap detectiu privat, deixa d'escodrinyar la seua vida. Intenta que no t'afecte el que faça. Organitza un gabinet de crisi amb les amigues. Són les teues amigues i estan ahi per ajudar-te igual que has estat tu quan elles ho han necessitat. Escolta-les. Ocupa el teu temps. Apunta't a algun curset, ix a córrer, viatja... passa-ho bé!!

I recorda: No hi ha homes lletjos, sinó copes de menys

19 comentaris:

Len0re ha dit...

Cal tenir a mà aquest decàleg, mai se sap quan haurem d'utilitzar-lo. Crec que has donat en el clau, molt bo.

Petons

Anònim ha dit...

I la veritat és que la majoria de punts aprofiten exactament igual si és l'home el despitat.

Molt bona entrada, Lucrècia!

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Ai senyora quanta raó te. La darrera afirmació és ben certa.

Ada ha dit...

Qué bons consells i quanta raó tens!

trena ha dit...

Lucrecia, ets la millor... Petons grossos des de Barcelona!

Anònim ha dit...

És ben cert tot el decàleg. El problema surt quan el despitador no és capaç d'aclarir els problemes i deixa la relació perquè no pot aclarir-los

aquell samaruc ha dit...

menys el consolador que'l dugem incorpora't també ens val als homes, encara que de bones a primeres després d'una bona espardenyà ni amb 20 cassalles les veus boniques :/

molt bon article Lucrècia :)

Explorador ha dit...

Molt bo! Especialment el punt 8, imprescincible per a la salut mental.

Clara ha dit...

Penso el mateix que el segon anònim.. Tots els consells estàn molt bé, però.. I quan el problema està en no poder tancar el cercle?

Això sí que és una putada.. (i tenir el mòvil a mà quan vas borratxa, també! Sort de les amigues..)

Six X ha dit...

¡quanta raó tens! i és que ho sabem perfectament el que hem de fer, però sempre ens oblidem de fer-ho

Monique LaMer ha dit...

Molt bó el teu decàleg, de fet en alguna ocasió he seguit alguns punts i deurien ser un mantra per qualsevol dona...d´altres no puc, però m´aplique!!
B7s

Monique LaMer ha dit...

per cert, Lucre, m´oblidaba, volia enllaçar-te al meu blog, em dones permís? Gràcies

Eli ha dit...

Molt bones recomanacions!!! Sí senyora!!!!

;-D

rosseta ha dit...

Gràcies per aquesta llista de bons consells. Llàstima que me'ls penges quan ja ho tinc tot superat jejeje, ho guardaré per una possible pròxima ruptura (ni k que espero que no). Et fa res si li envio aquest escrit a una amiga d'una amiga?? Es veu que es troba en aquesta situació ara... Petons

Lucrècia de Borja ha dit...

La teoria és fàcil, però el més dificil és aplicar-se-ho, eh...

Monique LaMer: i tant que si!! gràcies :)

RaT ha dit...

un decàleg per tenir sempre present. Es nota sentit i viscut i per tant, real i útil. Gràcies

Anònim ha dit...

molt bo

Anònim ha dit...

Genial,

Sirga

Argantonio ha dit...

Sóc un home, i estic ARA MATEIX en aquesta situació. Llegint l'article descobreixo que he fet el 90% de les xorrades que descrius, i l'altre 10% que queda lliure (follar-me a la seva amiga)l'estic intentant tant com puc. Això si, crec que em té ganes... no sé si alegrar-me.
Ara, després de riure un munt, plorar una mica i sentir-me com un vertader gilipolles, estic molt més tranquil i lúcid. Gràcies, Lu.