diumenge, 4 de juliol del 2010

Comença el joc

De quan en quan al llegir el correu em trobe amb algun mail amb propostes indecentes. Normalment em fa gràcia llegir-les, però no solc respondre o si ho faig és per dir "gràcies, però no". Solen ser bastant directes i simples. Aquesta vegada el mail-proposta ha estat diferent:

Hola Lucrècia,

He llegit, amb retard, el teu post del regal de reis. I com que fa dies em rondava fer-te una proposta- joc, ho lligaré tot a veure que et sembla.

Tinc ganes de conèixer't, però suposo que tu NO quedaràs, per defecte, amb un lector del teu blog :-P Així que et proposo un joc, podríem dir-li, el joc de les mitges dotzenes...

Cada 6 dies, durant 6 tongades, m'hauries d'enviar 6 preguntes per correu-e que jo respondré.

A les 3 primeres preguntes de la llista només respondré Si / No, i les 3 darreres son de resposta "lliure".

La primera pregunta (al final en tindràs 6, de primeres preguntes), son preguntes sine qua non. Si qualsevol d'elles no és del teu grat, perdo el joc. El resultat, òbviament, només el sabràs tu, que ets jutge i part. Per exemple "tens unes mans boniques?", etc.

La segona i tercera, que també respondré amb si/no, no son "eliminants", però si que puntuen. Podríem dir que donen 12 punts. Tu tornes a ser jutge i part, amb el que la puntuació la posaràs tu i, de fet, no cal que em donis el resultat pregunta per pregunta, només el resultat final :-P

I les altres 3 preguntes, de resposta oberta (al final en tindràs 18), son per fer-te una idea de qui està darrera del teclat.

Llavors,

Si passo el cribratge de les 6 primeres preguntes (la primera de cada tongada de missatges) i la meva puntuació està per sobre de 10/12 (en les 12 segones i terceres preguntes), hauré (haurem?) guanyat el "premi gros". Ens coneixerem en un dels 3 escenaris que jo et proposaré (podríem dir-ne fantasies, i t'avanço que tindran connotacions sexuals :-) ). Tu triaràs quin. També pots no triar-ne cap i fer-me'ls reformular si no te n'agrada cap (suposo això que no passarà :-P )

Si passo el cribratge de les 6 primeres preguntes i la meva puntuació està entre el 8 i el 10, simplement quedarem per sopar, anar a prendre algo, etc. L'after, com en qualsevol cita, dependria llavors del feeling i les ganes :-)

Començo per respondre, voluntàriament, a un test previ, relacionat amb el regal de reis que demanaves, un amant nou. La meva resposta a la descripció prototípica que tu demanaves és aquesta:

"El vull alt (més d'1.80): SI
mans grans: SI, I BONIQUES, DIUEN...
esquena ampla: SI
amb un sistema immunològic molt diferent al meu, NE SAIS PAS, PERÒ NO SOC DE POSAR-ME MALALT
simpàtic: SI
graciós: SI
molt inteligent: SI
segur de sí mateix: SI
amb les idees clares: "SUPOSO" QUE SI (I IRONITZO AMB LES COMETES)
amb un penis normal (ni massa gran, ni micropenis): NORMAL? EL MEU ÉS DE LLARGÀRIA NORMAL, PERÒ PEL QUE SEMBLA ÉS DE GRUIX "EXTRA"
que sàpiga fer-me gaudir, VOREM... HO ESPERO ;-)
que se li done bé la cuina: M'AGRADA CUINAR, PERÒ LO MEU ÉS VIA APRENENTATGE, NO PAS PER INTUÏCIÓ (CONEC A GENT A LA QUE NO LI CALEN RECEPTES, TENEN LA CUINA A LES VENES... NO ÉS EL MEU CAS ;-) )
sense parella: SI
que visca a menys de 100km de mi, SUPOSO QUE NO (TU VIUS A VALÈNCIA, OI?), VISC AL VALLÈS.
i que li agrade el formatge", M'AGRADA TOT, EL FORMATGE TAMBÉ.

Apa, a vore que te pareix,

Juganer


Molt currat, no?? M'ha semblat molt divertit, així que he buscat al tal Juganer al google i m'agrada el que he trobat. M'apunte al joc. Continuaré informant...

Banda sonora del post: Quiero ser tu chico diez, de Nancys Rubias.

7 comentaris:

mar ha dit...

certament un joc ben engrescador!

ja ens diràs (el que vulguis clar!)

Anònim ha dit...

eixe joc es un c&p però bé :/

Lucrècia de Borja ha dit...

Mar: veritat que sí?? :P
Anònim: c&p?? i això què és??

Anònim ha dit...

un copy and paste ( copiar pegar per ser més clars ) però el tema de les preguntetes, que amb mi han juga't també

espere que esta setmana no la comences tan aviat com l'anterior xD

Marta ha dit...

Acollonant. M'encanta el juganer. Molt bo. Em recorda a un joc que vaig fer -substituint les connotacions sexuals per les literàries-, ara fa uns sis anys amb un xic que acabava de conèixer, per correu electrònic. Ell es va tornar amb un joc amb connotacions musicals. M'hi vaig acabar casant :)

Nuria ha dit...

Redéu, qué engrescador... jo m'apuntaria JA!

Estarem pendents...

Ada ha dit...

Jajaja!!! Però quin joc més divertit!!! Aquest és genial, no el deixes escapar, que avorrir-te segur que no ho faràs mai amb ell!!
Sort!