dilluns, 23 d’agost del 2010

Series i penis grans

Després de Los Soprano, The Big Bang Theory, How I Meet Your Mother, Dexter (espere amb ànsia la 5a temporada)... he estat buscant la que serà la meua pròxima serie favorita.

En la recerca n'he vist algunes entretingudes. The EX-list està graciosa. També Rules of engagement, que en un principi no em va agradar massa, però té punts molt bons i em vaig enamorar d'un dels protagonistes, un tio gran, fort i primitiu, com a mi m'agraden.

I ara, he vist només el capítol pilot, però ja em fa ganes de veure el següent de... Hung, altra serie de la HBO. I aquesta té molts punts per ser la meua pròxima serie favorita.

La història va d'un tipet que es entrenador i no guanya prou per viure així que necessita una altra feina, però no hi ha res que sàpiga fer i l'única cosa que té és un penis enorme. Així que decideix aprofitar-ho i guanyar diners amb el seu penis. Sí, es fa gigoló.

Es que mira'l... jo també em demanaria un d'aquestos com a "acompanyant". Tremendíssim. Però si per alguna estranya raó encara no se t'ha posat al cap que l'has de veure com siga... ací et deixe la capçalera:

11 comentaris:

jordi kukat ha dit...

i Californication l'has vist?????
Bestial. Per a veure la primera temporada d'una sentada. Crea addicció i amb molt de sexe!
;)

PD: Tal volta un poquet masclista? XD

Lucrècia de Borja ha dit...

No, no l'he vista, però me n'han parlat molt bé. La tinc a la llista de series pendents :P

xat_xat_xato ha dit...

Hahah! Abava a recomanar-te la mateixa! Però en fi, jo ara estic veient Fringe i està prou bé, això sí, t'ha d'agradat la temàtica policiaca/cintificofuturística!!

Saül ha dit...

Breaking Bad, has de veure Breaking Bad.

Sense pareixer-se en res, crec que té molt a veure en Dexter.

Monique LaMer ha dit...

Ultimament quasi no tinc temps de sèries, però l´altre dia vaig llegir sobre Hung i la posaven molt bé....jo intente vore de vesprades The Big Bang Theory i si pille How I meet your mother millor encara....massa series en llista i poc de temps!!
un abraç

jordi kukat ha dit...

xat_xat_xato, jo també estic veient Fringe!
XD
Vaig pel 14 de la primera temporada
molt bona

Len0re ha dit...

Crec que en Kuka ho ha deixat prou clar. Fringe i Californication son les meues recomanacions.

Petons

Six X ha dit...

jo també veig Fringe!! (i si vols sexe, no et perdis True Blood, amb molta sang també!)
Aquesta de Hung pinta bé, me l'apunto. Ara hi ha moltes sèries a USA en pausa estiuenca i tinc ganes de sèrie nova (estic veient Mad Men mentre espero les renovacions, però és una mica ... com dir-ho? lenta?)

Theresia Kalogeropoulos ha dit...

Pel que fa a Californication és aconsellable però tan sols les dues primeres temporades...i d'altres amb sexe i d'interessants hi ha the L word o Roma o The Tudors (ja van per la cinquena temporada a l'estranger i és molt recomanable) o True blood, que malgrat no tindre un argument i guió brillants, sí entreten la vista una estona...per aconsellar que no quede.

Lucrècia de Borja ha dit...

True Blood!! No sé com se m'ha pogut passar comentar-la!! Si em té enganxadíssima... cada dilluns veig el capítol que ha eixit diumenge a la HBO.

M'encanten els vampirs...

Anònim ha dit...

Ho entenc però la meua sèrie de capçalera és Smallville, és que el Clark Kent es tan wapo!!!
Wapo!!!
Casi tan bó com en SuperMás:-)