dimarts, 14 de setembre del 2010

Busca parella.

Quan fa fred abelleix més quedar-se a casa i fer pel·li-manta, amb un jersei gegant, unes espardenyes d'estar per casa (estil potes d'animal) i menjar crispetes.

La roba d'hivern generalment no és sexy. Pots portar un abric molt elegant, botes altes i de taló, una bufanda i un barret graciós... sí, pots... però també pots posar-te una jaqueta-globus on no se sap massa bé què hi ha baix. Perquè no és fàcil vestir-se quan fa fred. Què et poses?? màniga llarga i jersei baix?? no serà això anar massa abrigada?? i si hi ha calefacció?? moriré asfixiada?? però si em pose una camiseta fineta... no tindré fred si entre a un local (sense calefacció) i em trec la jaqueta?? o millor no me la trec?? aleshores no tindré fred al eixir?? I així acabem posant-nos 10 capes. Com les cebes. Com el ninotet de Michelín.

A més, el llit està gelat. Jo no sé dormir acompanyada, però quan fa fred... m'abelleix molt fer la cullereta, dormir amb un braç per damunt, tindre un cos calent pegat a mi...

I és que l'hivern és una època ideal per a l'amor. Per tancar-se a hivernar amb algú amb qui pugues compartir unes risses, una sèrie, una pel·li. Algú amb qui tindre sexe salvatge. I també suau. Algú que t'abrace i et done calor, però que no t'asfixie.

Sí, l'hivern és ideal per a estar en parella, però no per buscar-la.
Perquè ja no abelleix tant eixir i s'apaguen les feromones estiuenques. Així que ARA és el moment!! Ara és quan has d'aprofitar i anar directe amb un sol objectiu: 'Passar l'hivern amb els peus calents al llit i amb sexe assegurat'.

Així que comença a repassar la xorbi-agenda, telefona a eixa personeta... ràpid!! Hi ha més gent que pensarà fer el mateix. Així que espavila!!  Corre, abans que siga massa tard!!

8 comentaris:

Candela ha dit...

sí, sí i síiiiiiiiiiii estic d'acord... tan aviat marxi aquesta calor comença la temporada de sexe :)

Ja et passaré el meu telefon :P

Anònim ha dit...

L'hivern és fotut pel sexe. A qui no li han menjat mai la figa passant una fred de cal déu, sense poder-se tapar el cos amb els llençols, perquè sinó el colega s'asfixiaria sota les mantes?

Anònim ha dit...

si eres iaia i punkarra s'han hagut de passar hores patint, perquè deus tenir la figa més seca que la moixama, jajajaj

Lucrècia de Borja ha dit...

Sí, Candela, ja arriba!!

Iaia, jo pose l'estufeta, però si de quan en quan... es pateix un poc.

Anònim: un respecte a les persones grans!! Que la iaia, abans de ser iaia també ha sigut jove...

aquell samaruc ha dit...

No se, no se, tot això està molt be, però es redueix molt el camp de "cacera" i tampoc es pla de trobar-te amb la tronà de torn xD

Estic d'acord amb que no es l'època perquè amb eixa roba el trobes moltes sorpreses i es pitjor que quan el lleves del llit i esta la cara tatuada al coixí de colors diversos i alguna que altra parpella pul·lulant que no es de veritat i fa OHHHH WAITT !!!! per això volaven per l'aire anit !!! :/

T'haurem de fer cas perquè després sempre passa això de ... eiii com no em vas cridar ... ceba perduda ... MERDA !!!

ai l'hivern, haurem de posar-mos la samarreta de " SOC EXOTÈRMIC " xD

Unknown ha dit...

Quanta raó tens, benvolguda Lucrècia! A mi m'encanta dormir nuu a l'hivern, ben tapat i amb bona companyia al costat. És una sensació extraordinària!
M'agrada molt tapar-me al sofà amb una manta, amb bona companyia i no acabar la pel·lícula...Anar als pocs minuts al llit.

Jo també necessite i busque a alguna persona per a hivernar

Monique LaMer ha dit...

Ara?? però si ara arriva la "as-tènia otonyal"! Què punyetes, tens raó, qualsevol època es bona...i a més ara que ho pense...bé, deixem-ho estar!
A mi també m´agrada la sensació de ser al sofà en una pel.li i la manteta, en els calcetins mes grossos que tinc i recolçada en els coixins...i dormir acurrucadeta...
continuarem buscant! :)

Anònim ha dit...

De l'hivern, s'ha de reconèixer l'excitació que comporta la roba de cuir. Almenys, a mí m'ho provoca.