dilluns, 11 d’octubre del 2010

Fimosi

La fimosi impedeix la retracció completa del prepuci per a deixar el gland al descobert. Pot dificultar l'erecció i impedir una bona higiene del penis.

En estat d'erecció la cabota sencera et queda al descobert?? fins a quin punt?? amb quin penis t'identifiques més?? Si ets del tipus 1 al 5... consulta al teu metge i avalua la possibilitat d'operar-te.

Això de "operació" sona a cosa greu, però aquestes coses són molt senzilles, es tracta d'una operació ambulatòria. És a dir, que el mateix dia entres, t'operen i et donen l'alta.

Si el teu és com el penis 5, no cal operar-te sempre que la teua activitat sexual siga indolora i pugues accedir perfectament a tot el gland i part anterior (on s'acumula l'esmegma) per netejar-lo bé.

Beneficis d'estar lliure de prepuci al gland:

  • S'ha demostrat científicament que el fet de no tindre prepuci disminueix efectivament la probabilitat de desenvolupar càncer al penis.
  • El risc d'infeccions urinàries es 12 vegades major en penis amb prepuci.
  • Els casos de càncer del coll de l'úter són més freqüents en les parelles d'homes amb prepuci. I el mateix passa amb les infeccions de fongs vaginals (candidiasi).
  • Altres estudis diuen que la circumcisió dóna un consistent efecte protector front a l'infecció del virus VIH de la SIDA. Els homes amb prepuci tenen més del doble de probabilitat de contraure la SIDA que els homes sense prepuci, baix les mateixes condicions.
  • I també hi ha el tema de l'higiene personal. Un penis amb prepuci es més difícil de mantindre net, perquè produeix esmegma, que és la secreció sebàcia (blanca i greixosa) que s'acumula baix del prepuci, i és caldo de cultiu per a bacteris i micro-organismes. A més, l'esmegma acumulat fa una olor molt desagradable, semblant al formatge podrit. I això és molt poc eròtic per a la parella sexual. En canvi, un penis sense prepuci no acumula esmegma!!
  • Les dones, en general, preferim penis sense prepuci. 
L'IEC (Institut d'Estudis Cabotistes) va realitzar un estudi al País Valencià. De totes les dones de l'estudi que arriben freqüentment a l'orgasme de manera simultània, aquelles amb parelles sense prepuci duplicaven a les que estaven amb parelles amb prepuci. De totes les que no aconseguien arribar a l'orgasme, el grup de les dones amb parelles amb prepuci era 3 vegades major al grup d'aquelles amb parelles sense prepuci.



T'has operat de fimosi?? A quina edat?? Com t'agraden més els penis?? amb prepuci o sense??

20 comentaris:

Nomdedéu ha dit...

i després estàn els qui tenen prepuci, puci i postpuci.
Però no és el cas.

Eli ha dit...

Esta molt be, aquesta explicació, t'asseguro que molts homes tenen fimosi, i no ho saben.. (parlo perquè sé d'un cas.. bastant grandet!) je,je,je

:-D

Len0re ha dit...

Si que està be aquesta explicació. El meu fillet ne te de fimosi, però encara es massa menut per a la operació. A mi m'agrada mes amb prepuci, tot i que el mantinguen molt net, la meua parella no en te, però perque es va trencar el "frenillo" de tant de gastar-la ;)

Beset

Remitjó ha dit...

Jo sóc un 5 o un 6.

Operat als 25 anys!

aquell samaruc ha dit...

soc un 6 xD

lo pelat passa frescoreta quan bufa l'aire.

de menut en tenia, i crec recordar que fou als 6 o 7 anys, abans de vestir-me de "marinerito" quan el metge em va ensenyar a clavar-me baix el bidet i fer-me palletes per llevar-ho, xe quin gust, a quina mal hora m'ho va explicar el cabró

Striper ha dit...

Jo soc del 6 , sense operar.

gatot ha dit...

fins a dia d'avui m'havia semblat que tenies al cap prou ben moblat per la teua edat, lucre;

aquest post posa en evidència:
-una manca d'informació teva considerable;
-molt poc rigor científic;
-un sentit de l'humor tan escàs com ressentit.

estaria molt bé que si pretens fer algun post únicament burlesc, ho anunciessis, perquè els teus lectors i lectores de menys contingut cultural poguessin diferenciar entre informació cinetífica i anades d'olla difonen absurditats paracientífiques.

o altrament, faràs be per rebatrem, citar les fonts d'on has tret les conclusions referents a estadístiques sobre transmissió o adquisició de malalties...

francament, patètic.

I'm sorry, my dear. Quan ho fas be t'aplaudeixo i quan la cagues, t'ho dic. De bon rollo.

Srta. Tiquismiquis ha dit...

recordo un amic que es va operar i va estar fardant de punts per demostrar que la tenia grossa..... (no en recordo el nombre sincerament)

Mr. Aris ha dit...

si ets jueu o musulmà no tens aquest problema de la fimosi. De xiquet ja t'ho fan i aixi ja no tens que patir.

Len0re ha dit...

Per al tal "gatot" l'hi diré que exceptuant el referent al VIH, y al IEC, tot el demés es rigurosament cert. Tal vegada si algú no hi sap de medicina estiga un tant excèptic, però no cal ficarse així, ni de bon rollo ni de mal. Sempre et queda Sant Google per comprovar-ho.
Per tu Lucre, ja se que no et fa falta defensors però es que quan veig comentaris com aquest...

Petonets per tot arreu

Lucrècia de Borja ha dit...

Nomdedeu: eixos són els més desenvolupats...

Eli: sí, més dels que sembla, eh!

Len0re: sí, d'aquestos també hi ha... XD

Remitjó: i què tal l'experiència?? et va fer mal?? com ho vas portar??
per cert, podries enviar-me eixa mà :P

aquell samaruc: no et queixes que ja et va vindre bé.

Striper: wow!!

Gatot: pots mirar ací (http://www.sexo-salud.com/circuncision.html) i ací (http://www.lylmik.ws/sospin/info/salud/urologo.html), per posar-te'n 2 de tantes webs.

Srta. Tiquismiquis: i la tenia grossa de veritat??

Aristofeles: una preocupació menys...

Unknown ha dit...

Mil gràcies per informar-nos. M'encanta aquest blog perque s'apren i, damunt, es dels més originals i divertits que conec.
Enhorabona i de veritat, gràcies per tot el que contes.

Salut des de València.
:)

Jeremías Escrivá ha dit...

heu de saber que els circumcidats (no cal patir de fimosi, se'm va agafar "literalment" la pell amb la cremallera de la bragueta quan tenia 8 anys) al perdre part de la sensibilitat, no som propensos a patir d'ejaculació precoç,comptem amb millors condicions higièniques i esteticament no hi ha comparació. (Rocco,Naxo Vidal) (HE DIT)

Srta. Tiquismiquis ha dit...

No hi vaig ser a temps... va desapareixer abans que els punts li deixessint tenir a punt.

El veí de dalt ha dit...

En veure les fotos per un moment pensava que parlaves de les torres de la Sagrada Família! Sense ser tna dur com el GAtot, crec que contradiria alguna afirmació. Però vaja... (un circumcidat)

aquell samaruc ha dit...

jeremiasescriva tu tens la cabota insensibilitzada de tant de pegar-li l'aire, com tens que ser precoz xD

Goculta ha dit...

Sense!

Anònim ha dit...

Pense que amb la protecció de la cabota es pot tenir molt més plaer perque hi ha més sensibilitat.

Anònim ha dit...

Jo sui Lucrecvie de Borgé e non si sap si lui sé ne pas scargot ou peix, se la vie o se la comí.

Josep ha dit...

Aquesta entrada hauria d'estar enllaçada al web del Departament de Salud.

No faré acudits fàcils sobre "retallades en sanitat" i la circumcissió.