dissabte, 16 d’octubre del 2010

Mira com folle...

M'he posat uns espills a l'armari. Just enfront del llit. Em feia morbo, però ara... se'm fa raro veure una pel·li porno on jo sóc la protagonista.

És una sensació estranya perquè en veure-ho és com si de sobte adquirira consciència de 'porcada', però quan no em veig és tot molt més sensual i eròtic. O això em semblava a mi...

L'home de gel em visita un cop cada 2 mesos i ha estat ell qui ha estrenat amb mi els nous espills. I el xic no és que siga de gel literalment, que és ben calent. Quan estem junts és un tio super bonic, atent, bon amant... però a l'interval de 2 mesos en que no ens veiem no sé absolutament res d'ell. De ahi el seu nom.

Aquesta nit, però, ha vingut a buscar-me. Quasi no parlem, no desdejunem junts, ni tan sols dormim junts i rares vegades sopem, però en qüestions de sexe... cada vegada ens ix millor.

I el cas és que no m'ha agradat massa l'experiència dels espills. Saps allò de la sensació eixa de pensar que els pares i/o germans menuts no follen?? i si els veieres en plena acció no seria raro?? doncs igual de raro m'ha paregut a mi veure'ns.

11 comentaris:

aquell samaruc ha dit...

Després de fer la instal·lació deuries traure-li profit, pitjor es tindré que obrir les portes del armari i que vagen tancant-se cada dos per tres, això si que dona pel cul :/

el millor lloc, els angles rectes del sostre xD

Anònim ha dit...

doncs a mi sí m'agrada!

El veí de dalt ha dit...

Però...ja el vas passar el "Centella" als espills?

Len0re ha dit...

Serà questió de gustos supose, jo en aquest aspecte no puc opinar, perque no ho he provat. Tampoc es algo que em cride especialment l'atenció. Però ja que els has ficat deuries aprofitar-los.

Petonets

Faune ha dit...

Jejeje doncs a mi m'agrada això de jugar amb els espills. En casa tinc uno gran, de cos sencer, i davant una butaca de ferro, així com antiga, amb reixa als reposabraços i un coixí quadrat gran, on caben molt bé uns genolls i unes palmes de mans... i combina molt bé amb les manilles separables que m'he comprat XD. Per altra banda, els espills (petits ara) també donen molt de joc per a fer efectes encisadors amb les espelmes ;)

Ni piu ha dit...

Xica arranca l'espill i torna a follar tranquila mira si és fàcil.

Josep ha dit...

Jo sempre ho he dit: si has de fer realitat una fantasia eròtica, procura tindre'n un parell de reserva. Certes coses, en viu, empitjoren.

jpmerch ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
jpmerch ha dit...

A mi m'agrada sempre que no em veja la cara d'imbècil que s'em posa al final.
Per cert, no podem fer el que diu el títol sense imatges.

Josep ha dit...

JP Merch: et veuen la cara que poses? Em pensava que per a cardar tu et posaves de quatre grapes i amb el culàs en pompa.

jpmerch ha dit...

Josep,

No tothom ho fa de la mateixa manera. Crec que ja és hora que vages coneixent altres postures.