dimarts, 25 de gener del 2011

I Jornades Eròticofestives a Benimaclet

El dia que vaig conèixer als 2 fenòmens de B-612 tots vam saber que això només era el principi... van començar a sorgir-nos idees. Algunes sense massa sentit, però amb bona pinta. Vam haver de quedar 2 dies més i fins i tot ens vam haver d'emborratxar per poder anar donant-li forma a les idees.

Fins que ens va quedar una jornada molt apanyada per a singles (solters, fadrins, matxutxos, desemparellats, senars...). La idea era fer la ruta el mateix cap de setmana del 14 de febrer. No sé a vosaltres però a mi per eixes dates sempre em puja el sucre. Tot són corets allà on mires. I si intentes anar a sopar per ahi... tot reservat. Tot parelles. Tot adornat amb cupidos, cintes roges... coent a més no poder...

I vam pensar que nosaltres podríem oferir un pla alternatiu a tot això. Més tard vam decidir que millor fer les jornades obertes, no per a singles només, sinó per a tot el món i unes coses van derivar a altres... i mira: Jornades eròtiques!!

I què cony és això?? què penseu fer ahi?? Bona pregunta. Doncs mira, millor t'explique el programa així per damunt.



La jornada començarà a les 10.30h aprox. del dissabte 12 de febrer que ens reunirem tots a un punt concret de Benimaclet. Des d'allí baixarem al riu, on Rasoir Electrique ens farà de guia i ens explicarà què és el Cruissing, des del punt de vista gai i d'advocat.

Després del passeig anirem a la Teteria Laté, on farem un tast de cervesa artesanal La Socarrada, i després, mentre gaudim d'un dels còctels farem cites de 3 minuts. Nosaltres portem els qüestionaris per si et quedes en blanc.

Des d'allí anirem cap al Biocafé. Allà tindrem una cata de vi Mala Vida vino tinto seguit d'un menú afrodisíac per omplir un poc la panxa. En acabar de dinar, per relaxar-nos, tindrem una xarrada sobre cinema eròtic a càrrec del video-club XXY i un taller de carícies.

En acabar, tornarem a la tetería Laté, on ens faran una demostració de com es fan alguns còctels eròtics, ens els beurem... ;)

La idea és finalitzar a les 21h aprox. de manera que qui vulga continuar... ja és cosa seua.

Que et sembla?? T'apuntes?? Doncs envia un mail a: b-612@b-612.es i et diran on has de fer l'ingrés.

Si t'apuntes abans del dia 5 de febrer = 45€
Si t'apuntes del 5 a l'11 de febrer = 50€
Corre, que les places són limitades!!

Nota important: No obliguem ningú a fer res. Si vols vindre a les jornades i no vols participar als jocs... o a les cites... o no vols beure... no passa res. T'estimarem igualment. Però té el seu punt de gràcia que tots fem un poc el ridícul. Així que espere trobar-te a les Jornades ;)

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Però quina idea més bona!! No aniré perquè ja tinc "plans" (res a veure amb el romanticisme), així que no podré anar, però està mooooolt bé la idea! Enhorabona i segueix emborratxant-te si és per tenir bones idees!

:)

Anònim ha dit...

Molt bona la idea!!!
I el cartell em pareix una passada!!!! Molt "seductor"...
Qui ho ha fet??

Anònim ha dit...

ho ha fet un bon amic que és un crack... www.xaviselles.es



Pau..

Anònim ha dit...

perdó... www.xaviselles.com

Colometa ha dit...

Em faria molt de goig anar i de fet, Carles Plas i jo teniem pensat anar però malauradament durant eixes dates tant ell com jo no ens trobem a València, i molt menys a Benimaclet. Viatges internacionals per a ell i borratxera d'aniversari amb els amics de tota la vida per a mi.
Per cert, he flipat en colors quan he vist un correu de la universitat comunicant les vostres Jornades Eroticofestives (com m'agrada la paraula eroticofestiva!). Supose que seràn unes jornades multitudinàries, feu prompte les segones! xD

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Ens vorem i ens ho beurem tot!

Josep ha dit...

Sembla interessant!

Manuel Pérez i Muñoz ha dit...

Fantàstic, que llàstima que em pare una mica lluny. Si triomfeu podíeu fer una versió a Falles, així els exiliats ens podem apuntar.

fra miquel ha dit...

Em queda una mica lluny :o(
Passeu-vos-ho bé!!!
petons

rider ha dit...

Quina enveja. Sembla un programa molt interessant. I podria no limitar-se només a una vegada. Espero que surti molt bé i esperaré llegirla.