dilluns, 7 de febrer del 2011

Android de Borja

M'estic fent una dona moderna. Cada dia estic més cosmopolita. Primer va ser Valenbisi i ara és un SmartPhone amb Android. Se m'omple la boca al dir-ho. Molt més que dir Pamplona amb un penis fins a la gola.

Si tens un telèfon sense internet no eres ningú. Exactament igual que si no tens Twitter. (Si tens Facebook no compta, això és tan de fa 2 anys... que ja ha perdut tot el glamur). Ah, i si tens telèfon amb internet però és Symbian... ho sent, de veritat, qui anava a saber quan va nàixer que passaria açò... renega d'ell i canvia'l per un altre. Corre!!

Bé, ara que sóc moderna vull explicar-te quines aplicacions m'he posat al meu mòbil, per si alguna et pot servir i per si em pots recomanar alguna altra de primera necessitat que se m'haja passat:

1. Barcode Scanner, per escannejar codis de barres.  Moltes aplicacions que trobes al web et posen directament el codi QR amb l'enllaç a la descàrrega.
(Baixa-te'l ja i per a les següents aplicacions et passe directament el codi QR)

2. Valenbisi. Quina estació tens més a prop?? Hi ha bicis disponibles?? i bornetes?? quantes?? Aquesta aplicació t'estalviarà pegar voltes. 

3. WomanLog és un calendari de fertilitat i menstruació on pots apuntar-te quan et baixa la regla i et calcula quan et tornarà a baixar, quins dia ovules i quins estàs més fèrtil... i tens l'opció d'afegir quins dies tens sexe i un comentari al respecte ;) 

4. MSN Talk, el Messenger de tota la vida.

5. TweetCaster és un gestor de Twitter en el que pots gestionar diferents comptes amb una sola aplicació i publicar al Twitter i Facebook al mateix temps. Bastant complet.

6.WhatsApp és una aplicació de missatgeria entre els teus contactes de l'agenda. Com el messenger, però amb els telèfons directament. Una meravella per estalviar-te sms. Per què pagar si ho pots fer de bades?? Imprescindible.

7. Skype, el de tota la vida. Tens tarifa de dades?? perquè fer una telefonada normal podent-la fer per internet?? Estalvia, que estem de crisi :P

8. FourSquare és una mescla de joc i xarxa social en la que has de fer check-in als llocs que visites i pots donar la teua opinió. Segons la quantitat de vegades que fas check-in a llocs diferents o al mateix lloc en dies diferents... guanyes punts i pots arribar a ser "Mayor" d'un lloc concret. També pots afegir als teus amics i tindre'ls localitzats :P A mi ha començat a entrar-me una mena de síndrome @truita_barberá i vull ser Mayor de tot!!

9. Qustodian és una aplicació que t'envia sms de publicitat de quan en quan i et paga per llegir-los. Jo només he rebut 4 sms i he guanyat 0,72€. No és cap fortuna, de moment, però d'aquesta potser m'he d'obrir un compte a Suïssa :P

10. Gesture Search t'ajuda a trobar contactes i aplicacions que tens al mòbil només amb esciure les primeres lletres a la teua pantalla tàctil!! M'encanta!!

Ah!! I totes aquestes aplicacions són gratuïtes!! 

M'he instal·lat alguna més com el Shazam (per saber quin és el títol de la cançó que està sonant), google sky (per veure les estrelles), un antivirus, un gestor de tasques, un rss... però aquestos 10 són els que considere imprescindibles.

Quines aplicacions fas servir tu??

8 comentaris:

aquell samaruc ha dit...

No si te'n tornaràs al ciber-punk ja voràs xD

L'únic amb el que no estic d'acord es amb el twitter, que a mi em sembla una reunió de fumats de converses prou estupides però pels gustos ja es sap :D

Crec que un de les app d'android que'l falten son el WYSE keyboard, que amb un poc de practica l'escriptura es vertiginosa i com no un VNC per controlar el telèfon des de l'explorador via ip :)

la resta son widgets pel desktop i mariconades amb poca importància :)

El millor navegador per a tures i el cotxe AURA després de provar uns 7 o 8 diferents.

Batiste Ceba ha dit...

Hola Lucre!

M'alegre que estigues contenta amb el teu Android, jo l'use des de que va eixir a Espanya i cada dia el trobe millor.

Et recomane un parell d'aplicacions per a que les proves:

1. IMDB. És una base de dades de pelicules. A internet te el seu propi portal, i al mòbil, a més, t'ofereix carteleres de cinema, horaris, etc al teu voltant.

2. RunKeeper si eres una xica esportista i t'agrada controlar distància, velocitat, recorregut, etc. I ara la versió PRO és gratuita.

3. Com que tens el teu bloc a la plataforma Blogger, potser t'interesse l'aplicació oficial que ha llançat Google.

A més, la setmana passada es va presentar la versió web de l'Android Market. Pots navegar i instal·lar aplicacions directament des del PC. Una meravella, no creus? :-)

El meu programa preferit, sens dube, és el Google Maps. Amb tot el que incorpora: informació de llocs, check-in a l'estil de foursquare, comentaris i puntuacions de llocs, navegació GPS... i la vista en 3D! Prova a buscar Nova York per exemple, augmenta el zoom, i fes un gest amb dos dits de dalt cap avall ;-)

Ale, a trastejar!

Orochi ha dit...

A part de les que ja has dit...
Jo en comptes del MSN Talk faig servir l'eBuddy, que també hi pots ficar el del Facebook i Gtalk, entre d'altres.
3G Watchdog per mirar el consum de tarifa de dades que portes.
L'Alquimia, que és un joc gratuit i que vicia moltíssim xD
Si no tens HTC amb el rellotge molón típic, el Fancy Widget va molt bé també.
Taskpanel XTRA per tancar aplicacions (es queden totes obertes)
I finalment, per Twitter jo faig servir la oficial, que tampoc va tan malament.

lonlilon ha dit...

Més enllà del que et vaig dir per twitter les meves recomanacions són:

Retro camera Si t'agrada donar-li un aire vintage a les teves fotos.

Dropbox Per compartir i sincronitzar arxius entre el mòbil i el pc, o entre diferents ordinadors, o compartir carpetes específiques amb amics.

ES Explorador Si no et ve per defecte cap altre al teu mòvil, aquest és un bon explorador d'arxius per tenir accés ràpid al teu contingut.

Si t'agrada la música pots o tenir-la per streaming amb Grooveshark o millorar el reproductor que té android amb algun altre com Player

I ja en plan més personal, jo per twitter faig servir twidroyd i per a personalitzar els tons dels diferents contactes/missatges i demés, Rings Extended.

A gaudir del nou telèfon!

Petons,

lonlilon

Alyebard ha dit...

Enhorabona pel teu Android, ja sé quina aplicació faré posar obligatòriament a les meves amants :D
Per a la resta veig que estic a l'edat de pedra, però com que sóc un caçador de mamuts ja mi trobo a gust ;-)

Nya ha dit...

Una correcció, WhatsApp no pas gratuïta, ho és només el primer any que és de prova i després és de pagament (hi pagues una subscripció anual); potser ja ho fan així i de manera que la gent no se'n enteri perquè havent-hi opcions gratuïtes (com el gtalk/correus de tota la vida més altres aplicacions que realment no m'he molestat en provar) triïs aquesta i acabis "necessitant-la" i pagant la subscripció anual.

Len0re ha dit...

M'he quedat despenjada :(

Besets

Lucrècia de Borja ha dit...

Bueno... ja tinc feina per anar provant cosetes :)

No sabia que el WhatsApp era gratuït només el primer any!! quina estafa!!