divendres, 25 de febrer del 2011

Cupido invisible

Els meus amics volen organitzar un sopar de Cupido invisible per a un proper dissabte. Ja estan ultimant detalls i crec que ens ho passarem molt bé :)

Què és això del Cupido invisible?? Doncs mira, una mescla entre l'amic invisible, una cita a cegues i el sopar dels idiotes. No, no es tracta de burlar-se de ningú. Tot de molt bon rotllo.

Cadascú tindrà un amic-cupido invisible i a la persona que et toque d'amiga, enlloc de fer-li un regal material el que has de fer és buscar-li una possible parella, algú amb qui penses que pot fer lliga. Però lliga de veritat, res de portar al pesat de torn que saps q no se'l traga. Això no és d'amics és de cabrons.

No sé si algú que va a ser una possible parella d'altra és millor que ho sàpiga o no... potser això li pot tallar un poc. A més, potser trobes que hi ha més afinitat amb la parella que li han portat al veí que la que t'han portat a tu.

Acceptaries anar a un sopar així sabent que t'han triat per ser una potencial parella d'algú?? Això et faria anar pre-disposat a lligar amb eixa persona?? o preferiries no saber de qui es tracta i intentar endevinar-ho??

La finalitat és conèixer gent nova i passar una bona estona. I si a més algú dorm acompanyat... doncs això que es troba ;-)

4 comentaris:

aquell samaruc ha dit...

A mi personalment no m'agrada la idea de la invibilitat, potser siga fobia al desconegut, respecte a lo de parella clar, altra cosa es pegar una ceba :)

Predisposat mai perquè amb les perles que hi ha, pots trobar-te un collar :)

Alyebard ha dit...

Des de que no us deixen veure TV3 que us passeu el dia de farra. M'encantaria, però em cau una mica lluny.

Unknown ha dit...

La idea pareix ser perillosament atractiva. M'agrada! Espere que no facen massa putades, que de romàntic a "Cena de los Idiotas" hi ha un pas.

Que vaja bé, Lucre!

Theresia Kalogeropoulos ha dit...

Personalment preferiri que fóra sorpresa i no saber de què va el tema ;D! Més emoció!