dijous, 3 de febrer del 2011

L'any del Conill

Aquesta nit finalitza l'any del tigre i comença l'any xinés del conill. Estic emocionadíssima. A mi aquestes coses m'encanten molt. Tots els anys tal dia com hui organitze un sopar a un restaurant xinés per celebrar l'esdeveniment. Brindem, ens desitgem el millor... i a casa.

Enguany el prota de la història és el CONILL. I què vol dir això?? Els gurús esotèrics diuen que és un molt bon any per les persones nascudes baix els signes del mico, el porc i la cabra.

A mi aquestes coses de l'horòscop m'encanten. Vaig obrint webs i llegint els pronòstics. Si m'agrada el que diu... me'l quede i m'alegre. Si no m'agrada... tanque la pestanyeta i en busque un altre que m'agrade més. És així de fàcil. I sempre en trobe algún que em vaja bé.  En aquest cas estic conforme perquè el meu horòscop xinés és el mico i em diu que tindré bon any. Perfecte :)

Però el que realment m'encurioseix és què comporta que siga l'any del conill?? Si ho pense, el primer que em ve al cap és el meu conill i si és el seu any... jo encantadíssima. I per si és això el que realment volen dir els xinesos jo m'he preparat i m'he arreglat el meu conill ben apanyadet, amb les seues retallades on li calen... i fins i tot hui li he posat condicionador per al bigotet que queda. Se m'ha quedat ideal per començar bé el seu any.

Quin és el teu horòscop xinés?? Som compatibles?? ;)

6 comentaris:

aquell samaruc ha dit...

Copmlicat ho te la sep a l'any del conill m'han dit.

mira que la serp i el conill dona joc xD

Puji ha dit...

Servidor sóc Dragó. Com ho tinc?

Theresia Kalogeropoulos ha dit...

Jo sóc la serp (acabat de comprovar) però diu textualment "También puede formar buen equipo con la Rata, el Conejo, la Cabra y el Perro. " O siga que no ho tenim tan negre com pensàvem!

Mercè ha dit...

Doncs jo sóc el gall, espere tenir bon any també, hehehe. Acabe de llegir que els galls sabem donar color al món amb les nostres fantasies. Açò ja em va bé.

Una abraçada.

Alyebard ha dit...

Jo sóc Cabra (boja), i encantat de la vida :D Així serà un any de conills, ja m'agrada, ja...

Unknown ha dit...

Quan vaig veure aquesta notícia per la televisió, vaig pensar en tu de seguida. No és cap broma!! Conill=Lucrècia! Enhorabona, ara dona-li un bon any al teu conill, disfruta'l i...feliç any del conill nou!