dijous, 14 d’abril del 2011

3 anys de LucreBlog!!

Doncs sí, quasi sense donar-me compte ja han passat 3 anys!! Què fort, eh... a mi m'han passat molt ràpid.

És tota una experiència açò d'escriure. Ho faig com a teràpia, per estalviar-me el psicòleg. Jo arribe, escric el que em passa pel cap i així ho amolle tot. Després arribes tu, deixes un comentari i dius que et sents identificat, i ja em sent molt millor, més que res per això del mal de molts... consol de babaus.

Estava repassant ara els escrits que he fet. Això dels aniversaris em posa sentimental, faig balanç, mire el que he fet... pense el que voldria haver fet... i he vist que l'any passat no vaig celebrar l'aniversari del blog!! Perdona'm oh, gran deessa clitoriana, va ser un lapsus. Entre la xarrada porno de la Shue Lea i el protocol de la dona despitada hauria d'haver estat el post del 2on aniversari, però em va pillar en un moment que no tenia massa ganes de celebracions. I mira que a mi els aniversaris me molen, eh... que un mes abans ja estic anunciant a tothom i don que només falta un mes, que estic emocionada... jo ahí, recordant-ho, per si de cas.

Em fan comboi els aniversaris, mira, no puc evitar-ho. Però no només els meus, no... els aniversaris en general. M'agrada pensar el regalet que li faré al prota de l'aniversari. Li agradarà?? ai, jo crec que si, és del seu gust... o almenys del que crec jo que és el seu gust... i després regalar-ho i observar. Observar si fa cara de que realment li ha agradat o és una cara falsa d'eixes que diuen "ai, ostres, que bonic.... just que el volia" però realment estan pensant "i açò que collons és?? i jo per a què ho vull??".

Bé, només volia donar-te les gràcies perquè sense tu, eixe tu que llig, no tindria massa sentit jo, aquest jo que escriu.

Gràcies!! I no t'oblides de felicitar-me :)

13 comentaris:

Jaume ha dit...

Doncs seré el primer…
Per molts anys Lucre!!! Per un bloc ben canyero i divertit.
Besets des de Molins de Rei, Barcelona.

El Company de Venus ha dit...

Jo el segon, doncs. Moltes felicitats. Llarga vida al bloc!

Salvador Macip ha dit...

Doncs això que diuen tots: felicitats i a continuar escalfant la xarxa molts anys més.

monparenotenas ha dit...

Aquesta dona ens porta a tots de cap: tot allò que toca ho fa bullir !!!! Vull dir que congrega adhesions, que fa parlar al personal, ... i això està molt be.

Passe el que passe, el bloc de Lucrècia és un bloc útil i avançat a les causes personals de cadascú, per tot això FELICITATS i que tingues salut, humor i ilusió per a seguir. Des de el Grau estant, 3 besades a qui pertoque.

lonlilon ha dit...

Moltes felicitats, xica! Segueix així, que prou bé que et queda ^___^

Besets musicals una miqueta tralleros

Theresia Kalogeropoulos ha dit...

Moltes felicitats!!!! I per molts més!!!! M'encanta la cançó de Manel, i el videoclip és encisador, sobretot el Sergi López sense dir res XD!!!

Besos!!!

Aiguasalada ha dit...

Molts d'anys i que en puguis fer molts més, que segur que nosaltres no ens cansam de llegir! ;)

aquell samaruc ha dit...

alguna cosa ens has ensenyat o desvetllat que sempre es trau profit d'una manera o d'un altra :D

segur que encara el queden moltes coses per explicar :D

feiç triblocnisari Lucre !!!

hans castorp ha dit...

felicitats!
fa un any que et segueixo i el teu blog té dues qualitats que sempre he envejat: és divertit i intel.ligent. A més, el teu llenguatge és planer, i sovint les situacions que descrius em són -diguem- familiars i també a vegades m'han ajudat a entendre les coses des d'un altre punt de vista.

Què més es pot demanar?? Bé, si, una foto teva realment estaria molt bé... ;-)) I és que, xiqueta, despertés molt interés!

Anònim ha dit...

Enhorabona Lucre. Una forta abraçada de part d`un que va nàixer al poble de Buenafuente però porta gairebé 34 a la capital de La Safor:-)

Puji ha dit...

Moltes felcitats, Lucre. Que la gran deesa clitoriana et concedeixi tots els teus desitjos. Besets.

Juan ha dit...

Moltes felicitats! Per molts anys!

Lena ha dit...

Per molts anys Lucre! M'encanta el teu blog. Trobo que ets sincera, valenta i gastes una ironia molt fina. He recomana't el teu bloc a totes les meves amigues.
Visca les dones com tu!