dimarts, 24 de maig del 2011

Isc de l'anonimat i done la cara

Qui m'ho anava a dir a mi, que faria aquestes coses... doncs sí, ja veus... aquest divendres, 27 de maig, participe a la I Jornada sobre l'ús del Valencià en els blogs que organitza la secció d'Assessorament lingüístic de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

L'acte comença a les 9.45h  i s'acaba a les 14.30h. Pots veure la programació ací i inscriure't des d'ací. Jo participaré a la 3a taula rodona que porta com a títol "Temàtiques contingudes en els blogs en valencià".

Quina temàtica te aquest blog?? De primeres vaig pensar... temàtica sexual, òbviament... però si mires bé el blog veuràs que no és així. He escrit sobre esports, política, consultori sexual/sentimental, música, refranys i dites populars, tradicions, sexe, humor... però tot des del meu punt de vista, explicant les meues paranoies, ocurrències... o simplement coses que em passen, a mode de diari personal.

I res, que ara estava preparant-me un guió, algunes coses per explicar divendres als participants de la jornada i he pensat... hi haurà alguna cosa en concret que els agradaria saber?? només tinc 15 minuts per parlar, així que si hi ha alguna que vulgues saber... pregunta i l'afegiré al meu guió :P

Ah, per cert, només hi ha 50 places per a la jornada. No es poden fer fotos a la meua taula (ho sent, de moment si no vas no em veuràs) i hui és l'últim dia per inscriure's :)

5 comentaris:

trena ha dit...

uixx... no hi podré anar :(

però encara recordo la cara que tens! La vas donar per mi en un determinat moment i mai no t'ho podré agrair prou... i ni tan sols em coneixies aleshores!
petó!!

Alyebard ha dit...

Llàstima que em caigui tant lluny!, però si pogués vindria, encara que només fos per ensenyar-te les mans.

Castellonenc ha dit...

Hola Lucre, volia preguntar-te si t'has trobat a les Jornades amb Enric Nomdedéu del BLOC de Castelló i que t'ha paregut.

Anònim ha dit...

Doncs jo vaig anar... i allà no estaves. Em sembla molt bé que vullgues mantenir l'anonimat i respecte que t'hages retirat a última hora del tema. El que he trobat a faltar és que, igual com convocares la gent a través del teu bloc, la desconvocares quan et vas cagar damunt.

Anònim ha dit...

Completament d'acord. Impresentable. M'has decebut, Lucre