dijous, 23 de juny del 2011

Consultori: sóc gai??

Sóc un home de 41 anys, heterosexual. Les dones m'agraden més que menjar amb els dits, però de vegades em masturbe pensant en altres homes. M'imagine tenint sexe amb ells i això m'excita, però crec que mai tindria sexe real amb un home. Sóc gai??

Segons Freud, tota fantasia encobreix un desig reprimit.

Les estadístiques (potser algunes són inventades, no tots són tan professionals com l'Institut d'Estudis Cabotistes) diuen que el 80% dels homes han tingut alguna experiència homosexual, per light que aquesta haja sigut. I que l'altre 20% en algun moment ha tingut fantasies homosexuals. Uns ho admeten i d'altres, com els retrosexuals (els menys evolucionats), no ho admetran mai de la vida. Però per això estan els somnis perquè les tinguen "sense voler".

No totes les fantasies han de significar que són desitjos, simplement et posen. Si ets gai o no... és molt més que tot això...



No sé si els homes que lligen el blog s'atreviran a dir si mai han tingut cap experiència (real o fantasia) homosexual, però estaria bé, aprofitant que es poden fer comentaris anònims... sé de més d'un que és hetero i ha tingut experiències homosexuals, però no per això ell deixa de ser heterosexual. Una cosa és que ho faces perquè és la teua tendència, perquè t'atreu més un altre home que no una dona... i altra cosa molt diferent és que ho faces per plaer.

Al cap i a la fi, si tanques els ulls... t'estan donant plaer, tant si és una dona com si és un home...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Vinga, jo aprofitant l'anonimitat, com a home que sóc, contaré lo més gai que he fet.

Bé, en realitat no és realment que ho haja fet, però alguna vegada, jugant amb amics he tingut alguna erecció pel contacte directe, sense estar pensant en res sexual, ni amb hòmens ni amb dones. Una altra vegada vaig demanar al meu cosí que es gitara damunt de mi, i encara que no em va posar sexualment, em va agrdadar eixa sensació.

Hi ha gent que calcula la homosexualitat i la heterosexualitat per percentatges. Jo diria que la meua heterosexualitat es d'un 95%, encara que igual és que estic reprimit.

De lo que no tinc dubtes és que les dones m'agraden massa. Lo dels hòmens pots ser una possibilitat. Encara sóc molt jove, tinc 18 anys.

Anònim ha dit...

Jo he tingut la sort de tindre una mare molt oberta i lliberal per al seu temps, así que he crescut envoltat de gais y lesbianes. Pense que el fet de que siga tan natural per a mi fa que no tinga cap curiositat reprimida, he vist videos i no me he excitat mai. A mes he viscut prou anys amb companys de pis i amics gais. El amics que tinc que han crescut reprimits pel seu entorn si que me han confesat alguna volta que tenen curiositat, inclus que lo han probat. Com me va dir un dels meus millors amics gais, una cosa es el morbo i un atra am qui vols alçarte cada matí.

P.d.: Ho sent per els errors que puga cometre escribint en català fa molts anys que vaig apendre al cole i el institut i el tinc oxidat.

Anònim ha dit...

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Nietzscheitxa-ni-llimon%C3%A0/244243185591792

Un altre anònim ha dit...

Doncs aprofitant l'anonimitat... jo havia tingut alguna experiència gai amb el meu millor amic de l'ànima quan anàvem a l'escola (amb 10-12 anys com a molt), encara no sé ben bé com, però vam acabar alguns dies xupant-nos la cigala i poca cosa més. Tampoc enteníem per què se'ns posava grossa. Curiositats de nens.

Ara ell és toxicòman (gairebé) i jo pare de família (i heterosexual molt convençut).

Anònim ha dit...

L'homosexualitat ni l'heterosexualitat poques voltes són al 100%... crec que hi ha graus i això és el que defenia Alfred Kinsey amb la seua escala. Una cosa és amb qui et pots enamorar i després existixen les atraccions sexuals i això és el que definix la bicuriositat (mal-anomenat ser un viciós) http://es.wikipedia.org/wiki/Bicuriosidad