dijous, 8 de desembre del 2011

Consultori: la deixe??

Fa temps que m'embolique amb una amiga, una de la meua colla. Els 2 sabem que això no evolucionarà a res més, però sentim una atracció fatal l'un per l'altre. Només tenim sexe quan ens trobem. No quedem mai. Sé que pot parèixer estrany, però és així. I a més els 2 som prou gelosos i no suportem veure com l'altre tonteja amb altra persona. Ha arribat un punt en que crec que això em fa més mal que bé, i vull deixar-ho estar, però no sé si seré capaç. És molt de temps el que portem així i sé que seria un canvi gran. Un abans i un desprès. La deixe? Es que per altra banda pense que mentre no aparega ninguna altra per la que senta alguna cosa especial, per què no seguir amb ella? ajuda'm.

Tu mateix dius que aquesta relació et fa més mal que bé. Quan tens sexe amb algú estàs intercanviant energies amb eixa persona. Xucleu l'un de l'altre, en tots els sentits. I això t'afecta després.

Encara que porteu molt de temps així, mai és tard. Pots aprendre a viure sense això. I ja no diré res més, només escolta aquestes 2 cançons, que semblen fetes per a tu:

Déixa-la, Toni, dels Manel:



I el magnífic video-clip dels Obrint Pas, La vida sense tu:



ciber-besets i... sort!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs a mi em sembla una bonica història d'atracció, sense objectius comuns vitals (família, nens, compartir...) però amb un fil d'unió entre els dos, com dos petits imans que només s'atrauen quan estan propers...

podi-.

La-la ha dit...

Pense que una cosa així acaba angoixant molt i no et deixa evolucionar. En principi pareix una cosa ideal: sense lligams, fàcil... però t'acabes enganxant i ho acabes passant malament perquè no et deixa fer res més amb altra gent. No sé. A més, com que no és res, no saps com desenganxar-te i entres en un cercle viciós que no saps com parar (parle per la meua experiència, jo). El millor és, segons jo mateixa, armar-se de valor i deixar-ho estar. És com deixar de fumar, fa falta força de voluntat, però quan ho aconsegueixes estàs content perquè t'adones que no t'aportava res més que maldecaps. Ànmis per a este xic :)