dissabte, 28 de gener del 2012

Acadèmia sexual

Anit va començar un nou programa a la cadena Cuatro: Sex Academy, on hi ha 5 parelles, cadascuna amb un problema diferent i els ajuda una psicòloga-sexòloga.

És una espècie de classe de sexe, en general, on explica des dels diferents tipus de penis o de vagines ... fins a postures que ens poden anar millor.

La gràcia del programa és que veus la problemàtica de cada parella i pots sentir-te identificat amb més d'una i, per tant, també intentar solucionar-ho, com fan ells. O, simplement, veure altres punts de vista.

Parella 1: Valencians. Junts des dels 14 anys. No han tingut mai cap altra parella sexual. Ella, de vegades, sent dolor amb la penetració.

Parella 2: Ella ha perdut el desig després de tindre un fill.

Parella 3: Ella vol més tendresa per part d'ell i ell vol més sexe. Com ella no té el que vol... no li dona el que vol ell, i al revés.

Parella 4: Ella ha tingut una educació on el sexe és tabú. Li fa vergonya que l'home la mire nueta i no es masturba, ni li ho fa a ell  perquè li sembla que això és de porques. Ell està desesperat, lògicament.

Parella 4: Tenen una vida sexual rutinària. Ella vol experimentar coses noves i ell sempre està cansat per la feina i poc motivat.


Per al proper programa, la presentadora els ha posat deures per a casa a tots i els ha regalat un clonador de penis, així que podrem veure els membres dels participants. O al menys una rèplica ;)

Aquest primer capítol el pots veure ací. L'has vist?? Et sents identificat amb alguna parella?? Participaries a un programa així??

3 comentaris:

Theresia Kalogeropoulos ha dit...

Buena, bueno, jo he de dir que els valencians són del meu poble i fan honor al cèlebre accent suecà XD

Joana ha dit...

Aquest programa està molt bé. És tracten els problemes sexuals de les parelles, amb molt respecte, naturalitat i senzillesa.

Ricardo Santiago ha dit...

donem-li normalitat al tema, tot i que se'm fa extrany que les parelles no parlin entre elles i que s'asseguin a la tele a explicar-mos a tots coses d'aquesta mena, però res...benvingut sigui ;)
ah, i per favor no comencem a parlar de tamanys de cigala, que al final sembla que a tots ens importa el tamany i no és així oi?
a més ara hi ha molts joguets com per a preocupar-se de si arribes al pamet o no ;)

au, a riure i xalar...
rs.