dimecres, 11 de gener del 2012

no és un adéu...

Últimament em fa l'efecte que vaig sempre corrent a tots els llocs. Els dies haurien de ser més llargs poder fer-ho tot. Però resulta que no ho són. Només tenen 24h. I jo que sóc cul de mai seient... sempre em busque per fer més coses de les que puc.


 Tot això a què ve?? a que em deixe el blog?? no, no és un adéu, com diu el títol, és un "tingues paciència que ja escriuré quan puga". He rebut uns quants correus electrònics de gent preguntant-me per què no escric, que si m'he enamorat, que si abandone...

Gràcies, de veritat. M'afalaga que estigueu pendents de mi i que vulgueu més escrits. No m'he enamorat i no pense abandonar, de moment. Més bé al contrari, estic engegant nous projectes i molt prompte em podreu llegir al Bon Dia Notícies.

I de moment, què?? doncs és molt més còmode i fàcil escriure coses soltes i curtes que no fer tot un post elaborat. Així que qualsevol cosa que em passa pel cap l'amolle al Facebook o al Twitter. I ahi sí escric tots els dies.

Encara no has posat un m'agrada a la meua pàgina de FB?? i a què esperes?? des que em van censurar l'usuari em vaig fer pàgina, així com si fora jo un personatge (sin ser yo nada de eso), així que vinga, va, fes-te fan i actualitza't.

Al twitter escric més que al FB. La dinàmica és diferent...

Tens Twitter?? i ja em segueixes?? no em poses com a excusa que és molt complicat i que no saps com va perquè ja vaig fer una guia pas per pas explicant com funciona. Així que si encara no tens el teu usuari, llig "Twitter per a dummies" lesson 1, lesson 2, lesson 3 i lesson 4 i fes-te modern, que ja toca.

Ens llegim a les xarxes!!

ciber-besets

5 comentaris:

romanidemata ha dit...

prenc nota!

i a veure les bondianoticies, quan pugui, és clar!

Anònim ha dit...

Bona sort amb els nous projectes i petonets!

Ruben ha dit...

Jo també vaig de bòlid absolut, i he baixat la freqüència d'actualització dels blocs, ho faig de manera esporàdica (amb molta programació), igual que repassar la llista de blocs que segueixo. De totes maneres, ves piulant, que ric molt :-)

Josep ha dit...

BENVINGUDA AL CLUB!

Jo també he baixat el meu ritme blogaire, tres entrades a la setmana.

Em pregunte si menys quantitat equivaldrà a més qualitat.

Anònim ha dit...

Ai! T'entenc… jo vaig tindre el meu bloc 3 anys i per lo mateix que tu (i q tot el món, supose) vaig baixar la freqüència i vaig acabar deixant-lo ara fa 3 anys també. Espere que en el teu cas, de vegada en quant caiga un post! Molta sort amb els teus nous projectes!
M3