dimarts, 14 de febrer del 2012

Sants de l'amor (o era sexe?)

No sóc devota de cap sant, però entenc que hi ha qui se li encomana a uns o altres. En qüestions de fe no hi ha res a fer. Si et passa pel cap que eixe sant t'ha de donar el que vols... qui sóc jo per dir-te que estàs com una cabra?? Cadascú que intente viure el més feliç que puga, i si encens un ciri davant d'una imatge de Sant Goku i et quedes més tranquil·la pensant que potser et concedisca la força universal i potser algun dia arribes a fer un Kame-ame... jo només t'aconsellaria que t'ho guardes per a tu i no ho digues per ahi, que eixes coses són molt íntimes, saps?? Però si et fa feliç... avant.

Jo quan estic malhumorada me'n vaig de compres. Sóc una  gran psicòpata consumista. Comprar em relaxa tant o més com un bon orgasme. No em dónes mai a triar entre el sexe i les compres. A qui vols més a ton pare o a ta mare?? doncs igual.

Sants i compres... no, no me'n vaig del cap, que açò ve molt al cas. Hui es celebra Sant Valentí, en alguns llocs l'anomenen el dia dels enamorats, en altres l'anomenen el dia de l'amor i l'amistat, dia de l'amor al Corte Inglés, dia del consumisme... a mi un dels noms que més m'agrada és el que li donen a Xina: dia de les habilitats. I cadascú que pense en el tipus d'habilitats que vulga, que jo ahi no entre.

Però resulta que hi ha molta gent anti-sant-valentina, que proclamen que l'amor es demostra cada dia i no només una vegada a l'any. Per sort, no és una vegada a l'any, en són moltes més: aniversaris, Sant Valentí, Sant Jordi, Sant Dionís... i cada dia pot ser especial.

La teoria és bonica, ens estimem i ens ho demostrem cada dia. La pràctica diu que això no passa, ni de lluny, i que si no hi ha certs dies que ens marquem, no tindríem massa detalls amb la parella. I he dit detall, que no cal gastar-se diners per tindre un detall.

Sant Valentí és dels bombons i les flors, Sant Jordi el de la rosa i el llibre, Sant Dionís, el de la mocadorà. I jo, la que s'apunta a totes les festes de tots els sants, tant si crec com si no, tant si estic enamorada, com si no.

I aquesta nit he quedat amb el no meu novio per tindre una cita de no enamorats. Això sí, amb una espelma. O dos.  Romàntica que és una...

2 comentaris:

Elena ha dit...

Cuanta razon tienes prima!! es el detalle lo que cuenta. Mi marido me dedicó una cancion, la elegió en youtube y la escuchamos juntos, que et pareix??? y yo una minicajita de bombones, que nos los comimos juntos despues de la cena ...
Besets!

DooMMasteR ha dit...

Espero que anés bé ;-)