dissabte, 9 de juny del 2012

no et vull d'amic al Fb

No, si jo quasi que no entre... no me'l mire molt, eh... el tinc ahi, sí, però vaja, que no li faig cas, que tinc mil sol·licituds pendents... i coses així, tot per no dir-li "no et vull d'amic al Facebook".

No passa res. Tots tenim amics al Fb amb els que no tenim cap relació, gent que ens fa igual tindre-la que no, i fins i tot alguns que ens fa ràbia que hi siguen allà perquè no volem que ens puguen xafardejar la vida.



Hi ha una possible solució que és la de posar a eixa gent a la llista "Accés restringit" i així no les tens blocades ni deixeu de ser "amics" però només podran veure les teues publicacions públiques. Res més. Aquesta solució no és factible quan teniu amics en comú i ells si poden veure la teua activitat, perquè aleshores la persona restringida sabrà que ho està al veure allò de "a Fulanito De Tal (el vostre amic en comú) li agrada l'estat de la Lucre" i resulta que el restringit va a mirar el mur de Lucre, a veure quin eixe estat... i no el veu!! Oh, my goddess!! Tragèdia.

Què fer si tens als companys de feina al Fb i el jefe et demana amistat?? merda, a partir d'ara ja no pots escriure res en hores de feina o criticar al jefe... o simplement no vols que mire totes les fotos en les que apareixes super bufat amb els amics. I ahi què es fa?? li dius que no?? simplement l'ignores i fas com que no t'ha arribat mai la invitació?? ni la 1a, ni la 2na, ni la 3a...??

I si és el jefe, encara s'entén, i fins i tot ell ho pot entendre, però i si és un company de feina, que et cau com el cul?? hola super mega amiga xaxi guai, t'he afegit al Fb, ho has vist?? anem a ser super ciber amigues!! I a tu se't posa cara de portar una setmana sense poder cagar, i amb un somriure d'eixos mega forçats li dius... eeh... bf... mmm... sí, claaar... amigaaaa... hehe...

4 comentaris:

fra miquel ha dit...

Jo prefereixo el Google +
:o)
petó

Josep ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Josep ha dit...

Jo recomane Red Karaoke, la xarxa social definitiva.

Carles Valls ha dit...

Sóc Carles Valls de Printcolor i ara regalem un llibre de tapa dura a un autor o autora d'un blog. ¿T'interessaria?

cvallsca@gmail.com

http://www.printcolorweb.com/spa/item/libroblogueros.html