dimarts, 10 de juliol del 2012

Està tot molt mal??

És una bona frase per dir en qualsevol moment sense enganyar-nos "està tot molt mal". Amb això encertem segur. A més de quedar de manera graciosa i fer una picadeta d'ull als amics del #Pedrapaperitisora. Però de veres que està TOT molt mal??

Estic al despatx, fent com que treballe, mentre escolte al Gran Sènior i el Cor Brutal i escric el que m'ix dels dits. Ara fa un mes que no publique cap entrada. Porte massa coses alhora últimament i és molt més fàcil i ràpid actualitzar l'estat del Facebook o fer 4 tuits, que no escriure alguna cosa més llarga per ací.

Ja fa 6 anys des de l'accident de metro a València. 43 morts + 47 ferits= 0 responsables. Com van dir que era?? "Inevitable e imprevisible" però l'associació de víctimes no decau i cada dia 3 es reuneixen per commemorar el que va passar i demanar explicacions i cada vegada els hi adhereix més gent.

Estem cremats. La mateixa excusa que van donar al metro és la que van donar per als incendis arreu del País Valencià. I ara en tenim un altre, que hi ha #focalamarina. La plataforma d'afectats pels incendis denúncia les irregularitats.

I ara que m'ha rotat faré un remix de les coses que em venen al cap.
Aquest més passat es va fer públic el documental "València necessita una cançó". Si no l'has vist encara... ja estàs tardant. I el cap de setmana he estat al Feslloch amb uns i unes figures de categoria internacional.
La música en valencià està en un bon moment, a pesar de no tindre ajudes. Ens movem molt i ens donem suport uns a altres. Aquestes coses no passen a altres llocs.

No està tot perdut mentre quede gent com vosaltres.

Eh, i no t'ho perdes que ara han trobat un Bosson que no és el Vuitton de la Rita, ni tampoc un Hobby de la Comarca, aquest és de Higgs. Que no saps qui és?? Espera, que ell mateix es presenta:


I jo, acabe de fer els 32. Ara faig millor caldo.

Està tot molt mal... però nosaltres estem cada dia millors.

5 comentaris:

Puji ha dit...

Tu ho has dit. Cada dia millors.
Ah! I per molts anys, guapa!

AMICDELSLLIBRES ha dit...

No tinc el plaer de conèixer-te en persona, però espere que continues fent bon o millor brou durant molts anys. Algunes persones com els bons vins milloren amb el pas del temps.

El veí de dalt ha dit...

Hem d'aguantar com sia! I tu, amb millor caldo!

Emi ha dit...

Està tot molt mal, però tu has estat ben encertad. Et mereixes un premi sexual!

Anònim ha dit...

Felicitats wapa! A vore quan t`enrotlles i ens fas una bona fideuà;-)