diumenge, 16 de setembre del 2012

Situació sentimental: és complicat

Què significa això?? És complicat per què?? i si és complicat, per què ho tens?? T'agraden les relacions complicades?? Ets algun tipus de masoquilla retorçut??

L'IECSS (Institut d'Estudis Cabotistes Sexuals i Sentimentals) ha fet un estudi sobre aquest tipus d'estat sentimental feisbuquer per veure què significa exactament aquest terme i quan es fa servir. Les conclusions han estat ben diferents segons el sexe de la persona que actualitza el seu estat sentimental.

Els homes, quan diuen "és complicat" és perquè estan (o volen estar) en situació triangular. Es poden donar diferents casos:
1) Estan amb algú i busquen alguna cosa més.
2) Estan malament amb la parella, però no la deixen. I mentrestant se'n busquen una altra. Van avisant "gent, mireu, és complicat, la cosa no va bé... sóc una pressa fàcil". Aquestos són els que tenen la síndrome de Tarzan.
3) Tenen una relació ferma i estable amb algú que no té FB, però busquen amant. Després, sempre és una bona excusa dir-li a l'amant "No digues que no ho sabies, vaig posar que estava a una relació complicada, sabies que tenia parella..."

Què passa amb elles?? Quan posem aquest estat??
En el cas de les dones és diferent, es tracta del cas típic d'estar amb algú que no t'estima com tu vols que t'estime. Està amb tu i amb altres... o només amb tu però et fa la sensació de que està per estar... i la relació "és complicada" o almenys ho és per a tu, perquè no et sents plena. No tens amb ell el que tu esperes que siga una relació.

Però aquest estudi no va acabar ací. Vam anar més enllà. La següent part va ser demanar als individus objecte d'estudi que canviaren el seu estat sentimental per "és complicat" i el resultat va ser igual per a homes que per a dones. Tots van començar a rebre més afalagaments dels normals i més gent va intentar flirtejar amb ells.

Quina és la teua situació sentimental??no hi ha cap estat al Facebook que definisca la teua situació?? no patisques, te'n done unes quantes i tu tries de la paradeta:

SITUACIÓ SENTIMENTAL :
Borrant tots els tuits en els que et vaig fer menció.
Poker face.
Màgica: res per ací, res per allà...
Fent-li caricies al monitor.
Esperant a que em parle.
Vomitant papallones mortes.
Esperant un milacre.

La meua situació sentimental: Error 404 Love not found

2 comentaris:

fra miquel ha dit...

Bona feina Lucre!

Jo estic en Error 404, Love no found ;o)

Alyebard ha dit...

És MOLT complicat