dilluns, 15 d’octubre del 2012

#Benimacletuits 500mg


1. Què és BENIMACLETUITS 500gr i per a què s'utilitza??

Els principis actius del Benimacletuits 500gr són el bon rotllisme general i les ganes de passar-ho bé.

Es presenta en xicotets esdeveniments (de "grandes eventos" ja ho tenim bé) al barri de Benimaclet.

Aquest medicament està indicat per a culs de mal seient, l'alleujament simptomàtic de l'avorriment lleu o moderat, la falta d'orientació tuitera i la felicitat general. També pot augmentar l'activitat sexual. Eficàcia provada.

2. Abans de prendre BENIMACLETUITS 500 mg
No prengues BENIMACLETUITS 500 mg si:

-Ets al·lèrgic a la felicitat. Podria desencadenar estats de frustració.
-No pots controlar la teua mala òstia i manifestes agressivitat.
-Si ets una persona amargada i victimista a la que li agrada explicar les seues penes.

3. Com prendre BENIMACLETUITS 500 mg

Sempre s'ha de prendre BENIMACLETUITS 500 mg com ho indiquen les organitzadores (aka @valencianna i @lucreciadeborja). La dosi és relativa, segons les ganes i dispossició de les ames del galliner. Es recomana prendre per la nit, amb el sopar, tenint en compte que es poden allargar els efectes fins a ben entrada la matinada. Una vegada començat el tractament, no es perda cap Benimacletuits. Si suspèn el tractament es poden produïr efectes d'abstinència.

4. Possibles efectes adversos
Com tots els medicaments, BENIMACLETUITS 500 mg pot tindre efectes adversos. Fins i tot si s'administra adeqüadament.

Es poden produir: Pols accelerat, diferents riures de moderat a fort, insomni, nervis, efecte papallona a l'estomac, calfreds, sensació de falsa felicitat, bruscos canvis de temperatura corporal, deshidratació, pujada de la líbido, sensació d'euforia, torpesa de moviments, dificultat al parlar i problemes d'equilibri.

El dia després poden continuar alguns efectes com: síndrome d'abstinència, ganes de repetir, augment dels segidors a tuiter i ressaca severa.


Si vols vindre, has d'apuntar-te ací o avisar a @valencianna o a mi mateixa abans d'aquest divendres (dia 19) a les 12h. A l'última edicíó en vam ser vora 70 persones. A aquesta nova convocatòria canviem de lloc, serà al Musical Benimaclet i comptarem amb una pantalla gegant on aniran publicant-se els tuits que anem fent. Tot un espectacle... Qui va, repeteix ;)

1 comentari:

fra miquel ha dit...

Que ho passeu bé, doncs :o)
petons