dissabte, 24 de novembre del 2012

Veïns

Les mudances són un dels esdeveniments que més estres provoca. Fa un parell de mesos em vaig canviar de casa i encara tinc caixes i bosses per obrir. Estic en eixe punt en que no trobe res quan ho vull perquè no sé on està cada cosa. Una alegria tot.
He fet el trasllat molt a poc a poc perquè m'he mudat a 100m de distància i clar... portava hui 2 caixes, demà una altra... i així. 


La nova casa és més gran i més nova, i amb molts més veïns. 
Tinc un veí al que li mola molt el reggaeton i se'l posa amb un volum suficient com per a que l'escolte bé tot el veïnat de aquesta la nostra comunitat. Es posa la mateixa cançó en mode repeat i és capaç d'escoltar-la 38 vegades seguides. O potser són diferents, però a mi totes em sonen igual, una mescla entre el Dame más gasolina i El gato volador. Una tortura. 

A aquesta casa, a banda de tindre un quadre de Ric Costa que presidix el saló i un ninot de falla de Rita Barberà hi ha 2 terrasses. A mi me daban dos. I a una de les terrasses misteriosament cauen del cel (dis-li cel, dis-li veí de dalt més porc que Torrente) puntetes de porro. El tema em te mosca i no sé si posar baix un cartell amenaçador o un simple "Les terrasses no són cendrers. Gràcies."

I ara, cada vegada que em creue amb un veí a l'escala li pegue un bon repàs de dalt a baix, em quede amb la seua cara, la seua manera de vestir, mire si té els dits grocs o si fa cara de retardat... per intentar posar-li cara als meus dos nous veïns dels que tant m'enrecorde de tots els seus familiars.

3 comentaris:

fra miquel ha dit...

Uix! Et compadeixo filla!
Lo de les puntes de porro encara ho aguantaria, (sempre que no les tires mentre estic sopant amb els amics a la terrassa un vespre d'estiu)Una escombrada de tant en tant...
Lo del reggaeton ja és més fotut. Jo he patit un veí semblant i vaig acabar amb taps per les oïdes...
B7s

El veí de dalt ha dit...

Nena,
és que no tots els veïns són com un servidor...

Gabriela Munt ha dit...

A ver si tienes suerte y el vecino reggeatonero resulta vivir en tu misma escalerla. Al menos así, verá tu cartelito.

Las mudanzas son un dolor de cabeza, no sabes cuánto te entiendo :)