dilluns, 24 de desembre del 2012

#NadalBorgià

Sóc molt nadalenca. M'agrada el Nadal, mira, què li farem... Hi ha qui critica estes festes per ser hipòcrites, on tots semblem ser feliços i hi ha un consumisme excessiu. Doncs mira, una cosa t'he de dir, qui és hipòcrita ho és sempre, en Nadal i en estiu, i qui és consumista el mateix. Que sí, que ja sé que no cal tindre unes dates per fer regals a la gent, que ens podem estimar i fer regals en qualsevol època de l'any... però realment, quantes vegades a l'any t'enrecordes dels teus?? i no només enrecordar-te, que eixa part és fàcil, quantes vegades els ho dius?? i quantes tens detalls amb ells?? Aquestes dates fan falta. Tant si fas regals materials com si no.

A casa dels Borja el Nadal mola molt, en especial la nit de Nadal, que ens ajuntem tots els Borja a un dels Palaus a sopar, i cada any preparem coses diferents. Una de les meues cosines i jo som les que solem organitzar les sorpreses per a la resta. Són cosetes sense importància, però fan que la nit siga més divertida.

Un any vam fer un calendari amb les cares de tota la family i on hi havia marcats els aniversaris de cadascú. Altre any vam sopar amb un gorro de Sant Nicolau (pare Nöel, li diuen alguns), altre any amb una diadema d'eixes amb banyes i cascavells... i clar, veure als més iaios de la familia amb el gorro o la diadema al cap... és risa.

Ultimament, a més, organitzem concursos de nadales. Ens dividim per parelles i cada parella canta una nadala diferent. Qui s'emporte més aplaudiments és qui guanya.

Però el moment més àlgid de la nit arriba quan fem el teatre. Cada personatge només diu 2 frases, que les tenim escrites al guió, i anem agafant d'una bossa un paperet on ens diu quin personatge li toca a cadascú. No sé si mai hem fet el teatre seguit sense pauses perquè sempre acabem tots plorant de riure, en especial quan al barbut li toca fer de Maedéu o al xiquet de Rei Mag andalús. A més, que el teatre és molt realista, del tipus...

Pastor 3: Eh, que no sabeu el que acabe de vore, que se m'ha aparegut un àngel i m'ha dit que...
Pastor 4: hahahahahaha que se t'ha aparegut què?? flipat, tu què t'has fumat??

I així. Però no vos escriuré l'obra sencera que vos molaria massa i vos ho voldrieu copiar.

Bon Nadal i Bones festes!!


4 comentaris:

fra miquel ha dit...

Bon Nadal Lucre!
Ostres això del teatre mola :o)
petons

David ha dit...

Bon nadal i bones festes!!!

toptan mont ha dit...

Sitemizde hemen her türlü toptan mont satışı yapılmaktadır Firmamız toptan mont,
toptan çocuk montu, yardım amaçlı promosyon mont, ithal mont ve siparişe
göre her türlü mont grubunun imalatını ve toptan satışını yapmaktadır.

Josep ha dit...

A vore, la frase "quantes vegades a l'any t'enrecordes dels teus??", podria concloure's amb un "... i de la mare que els va parir!?"