dijous, 14 de febrer del 2013

Empollades

No sé si és una qüestió cultural, d'educació o purament genètica, però és un fet que les dones ens enconyem més fàcilment que els homes.  O potser hauria de dir empollem??

Les relacions de follamics estan molt bé, però si n'has tingut alguna saps que normalment s'acaben perquè un dels dos vol més. I solem ser nosaltres. Per què?? Quan tens una relació d'aquestes és perquè amb eixa persona només valores el sexe i no vols res més, però sol ser un sexe bastant bo. I resulta que el bon sexe ens enamora!! Ja ho tens...
Encara que de vegades hi ha alguna psicòpata molt malalta que està penjadíssima d'un tio i com ell no la vol, es conforma amb ser una follamiga

NOTA: Nena, això és el pitjor que pots fer!! Si un tio te mola com per a tindre alguna cosa més amb ell i veus que no és recíproc... fuig o acabaràs ben escaldada!!


Si no trobem a ningú amb qui compartir la nostra vida, ens conformem amb el que anem trobant que no està malament del tot, així ens entretenim mentre arriba un que ens òmpliga de veritat. Això és així... perquè estar a soles i no tindre sexe minva la nostra auto-estima, ens fa sentir-nos més sols i ens agria el caràcter. Aleshores, pensem que follar ens fa sentir millor. I de vegades (moltes) sí funciona!! Però en realitat el que trobem a faltar no és el sexe en si mateixa, sinó l'afecte i la intimitat emocional. El sexe és una part (important, no ens enganyem) però no ho és tot. De manera, que sempre arriba algun moment en que ja no tens prou amb el sexe i vols alguna cosa més... però no la trobes. I el sexe no t'omple. I és quan diem allò de Vaig a deixar de follar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els folloamics no es deixen perquè un dels dos vol més. Normalment els deixes, perquè com que no sents res, et canses d'aquella polla. Bé, perquè has trobat una de millor o bé perquè el folloamic, que només serveix per a fer sexe, no cobreix cap dels altres aspectes, i t'acaba cansant.