dilluns, 18 de febrer del 2013

Vaaamoonooooos

No és cap secret que al País Valencià molts alts càrrecs han rebut regals per damunt de les seues possibilitats. Bolsos, trajes, caviar, confeti, viatges... i cada setmana anem descobrint nous personatges amb els seus regals.

Hui faré de periodista sensacionalista  i et diré, en exclusiva, que tinc els noms de 2 personatges més i quins són els seus regals. No puc dir qui ho regala, que això encara forma part del secret de sumari, però els personatges són M Rasoir Electrique i Lucrècia de Borja. El regal: Un cap de setmana a Bilbao i entrades per a una festa mega hipster on actuen grups de música que no coneixen ni en sa casa.  

Sí, potser és una manera de suborn... què voldran de nosaltres?? que escrivim un post parlant bé d'ells?? que emborratxem a algú i el posem en una situació compromesa?? que destruïm les fotos que tenim dels penis de polítics i empresaris??

Siga com siga, divendres de matí volarem a Bilbao. Beurem molt de txacolín, txiquitos i sidra basca, tastarem tots els pintxos i visitarem llocs de guiris. Però no tot ha de ser festa i borratxeres... que som gent aplicada que es deu al seu públic, així que farem una gran llavor d'investigació. Anem a estudiar el per què els bascos no follen.


No saben com entrar?? Són massa secs?? Serà una dura tasca, però posarem tot de la nostra part. Vaaaaaamoooonooooos a #BibaoShore!!

Tot siga per informar...

2 comentaris:

Josep ha dit...

En cas de dubte, etziba'ls zakilatxiki.

Anònim ha dit...

Els vascos no follen?