dilluns, 29 d’abril de 2013

La prova de l'armari

Estic realment preocupada per la poca quantitat d'homes heterosexuals i sense parella que conec. La majoria són gais!! Isc de festa rodejada de mariques males que acaben fent-me dubtar de tots els heteros.

Ui, nena... eixe és super marica, no ho sembla però és super conegut a l'ambient.
Teta, eixe que et pareix "super matxo", me'l vaig follar fa un any...
Oblida't, no és hipster, és gai.
I així no es pot, eh... no-es-pot!!

A més, he escoltat mil històries de "heteros" que tenen sexe amb homes. I es donen diferents casos:
a) La típica història del gai amb prejudicis que no ho accepta i està amb una dona per guardar les apariències, però d'amagats queda amb homes.
b) El que s'enamora de les persones, independentment del seu sexe. El bisexual, de tota la vida, que sol tindre més de gai que de hetero.
c) El hetero que prova, per curiositat, però sempre fent d'home. Sense morrejar, ni llepar. Només es deixa fel·lar i després en tot cas penetra ell, que per a això és el mascle... 
d) Heteros als que els agrada fer fel·lacions a altres homes. I m'ha sorprès que aquest grup és molt més nombrós del que em passava. Fan la seua vida heterosexual, tenen parella o fins i tot estan casats, però de quan en quan els ve ganes de polla. Són coses que passen...Al final, ja dubte de tots!! He pensat que quan tinga un novio faré que els meus amics gais intenten follar-se'l, clavar-li ma, fer-li una fel·lació... junts i/o per separat. Per a mi, sou tots gais fins que es demostre el contrari amb la prova de l'armari.

4 comentaris:

Toy folloso ha dit...

Doncs a mí, que apart de no agradar-me els tíos, pel cul no m´entraria ni el pèl del bigoti d´una gamba, constato un fet encara més greu: no hi ha tíes lliures. Quan deixeu a un maromo és que ja fa dies que os ho feu amb un altre....
Apa!.

Quimi Valdés ha dit...

Aço es tan intel·ligent com intentar que una amiga teua es lie amb el teu xic per vore si es infidel.

Patricia Jorde ha dit...

No sabia lo del quart cas... ni que es feia ni que n'hi havin tants! Tens un blog interessant/divertit, et seguirñé
Salutacions.

Patricia Jorde ha dit...

Sóc de http://humanidadesyalgomas.blogspot.com.es/

Related Posts with Thumbnails