dijous, 6 de juny del 2013

Excuses per deixar una relació

Si estàs pensant en deixar a la teua parella, ara és el millor moment per fer-ho.
A l'estiu tota cuca viu. Fa calor, hi ha més llum, estem més de bon rotllo en general, tenim més temps lliure per les vacances, ens pega el solet i estem més guapos.. i hi ha festes per tot arreu!! Festes de pobles, festivals de música... alcohol, més alcohol... i això fa que estiguem tots més calents i siga molt més fàcil lligar.

Ara és moment de deixar al novio d'hivern i preparar-se per als amants d'estiu.
Com deixar a la teua parella?? T'angoixa el típic "no és per tu, és per mi"?? No saps com deixar-ho?? Prefereixes que et deixen a tu?? No tingues que patir... hi ha solucions per a tot.

Tècnica 1:  Neo-Hippie. Fes-te hippie de sobte. Comença a parlar d'energies, d'eclipsis solars, de la natura... t'has d'apuntar a classes de ioga, això és imprescindible i no t'oblides de dir moltes vegades com d'important és per a tu "la unió amb el món i tots els teus germans (és a dir, desconeguts)".
Oblida't d'afaitar-te (i tallar-te els cabells, de cap lloc del teu cos), el desodorant i qualsevol producte per als cabells tret del xampú. No està de més que et faces alguna rasta. També has de tindre la veritat absoluta en tot. Si et diu alguna cosa que no saps per on eixir, posa cara de "no has entès res" i comença a fer "ommmmm, oommmmm, ooommmmmmm...
Si no et deixa, dis-li que tens una gran necessitat de conviure amb el cosmos i no focalitzar la teua energia en una sola persona.

Tècnica 2:  Camins diferents. Genera una discussió com qui no vol la cosa. Comença a parlar d'algun tema que sàpigues que li apassiona. Porta-li la contrària de manera intensa. Després de discutir molt, dis-li: “Saps què?? millor deixem-ho ací, m'acabe d'adonar de que pensem molt diferent". I afegeix un discurs sobre les coses que vols a la vida, que òbviament seran molt diferents a les que vol la teua parella... i punt.

Tècnica 3: Insatisfet sexual. Quan estigueu al llit ves explicant-li com ha de fer les coses, com si no t'agradara res del que et fa. És molt important complementar-ho amb cara d'estrenyiment. Més suau... un poc més fort... ahí no!!. Quan se li talle el rotllo li dius que creus que heu perdut la connexió sexual, que ja no hi ha xispa... i que potser ara sou incompatibles sexualment. Impossible continuar una relació així.

Tècnica 4: Casa't amb mi. Convida'l a tots els esdeveniments familiars i mostra un excessiu amor pels teus pares.  Abraça'ls molt "Mare, pare, vos estime molt, vos estime tant...". Fes-los moltes fotos i demana-li a la teua parella que isca a la foto amb ells. "Cari, abraça'ls, que es note que ací hi ha amor". Voràs com li canvia la cara... És un procés llarg, però molt efectiu. Si vols que s'accelere li pots dir que per a tu el més important en la vida és ser mare d'una família nombrosa i que per a això hauries de començar quant abans.

Tècnica 5: Pirada. Digues que estàs anant a fer teràpia psicològica alternativa i que el teu nou guia espiritual t'ha aconsellat centrar-te en tu mateix i mantindre una abstinència sexual indefinida, per tal de purificar-te. Tira-li tota la culpa als teus múltiples traumes i el teu interès per sanar-te l'ànima. Explica-li que és una teràpia que altres vegades t'ha anat molt bé. Com per exemple, la vegada aquella que li vas punxar rodes al teu ex i vas decapitar el seu hàmster perquè saludava massa efusivament a la veïna, que resulta que era la seua cosina germana...

Tècnica 6: Error fatal. Quan estigueu follant dis-li el nom d'una altra persona. Després has de posar cara de sorpresa i dir que no saps per què ho has fet, que no pensaves en eixa persona... i bla bla bla. Tornar a repetir una vegada a la setmana fins que s'acabe la relació. Funciona indistintament de si s'utilitza el mateix nom totes les vegades o no.

Tècnica 7: Ix de l'armari. Acabes de descobrir que ets gai. Li expliques que és una persona meravellosa i que la vols moltíssim, però que sents una forta atracció per la gent del teu mateix sexe. No oblides oferir-li la teua amistat per sempre i acomiadar-te fent-li un pico.

Siga com siga, recorda que hi ha algunes frases que has d'evitar a tota costa:
  • No és per tu, és per mi
  • Necessite temps
  • Tu et mereixes algú millor que jo
  • Estic en un moment complicat de la meua vida
  • Jo també t'estime, però només com a amic
  • No vull fer-te mal
A mi me les van dir totes juntes en una sola conversa. Va ser molt traumàtic i vaig haver d'escriure El protocol de la dona despitada.

3 comentaris:

Núria Talavera ha dit...

A mi també me les van dir fa molt poquet! igualetes, no en aquest ordre -crec- però clavadetes... deuen ser d'algun manual d'homes que tots llegeixen per assolir el grau de "cabronets en estat pur"... peró per la paraulota, és el més suau que tinc ara in mente

iWaN ha dit...

M'ha fet molta gràcia l'entrada i entenc que des de el teu rol és el que toca però....


Sincerament, a mi també me'n han dit unes quantes d'aquestes, igual que a la Núria...

No és més senzill anar amb la veritat per davant, encara que a la curta faci més mal però a la llarga t'estalvia quedar com una mala persona?

Jo fa molts anys vaig tirar per la sinceritat absoluta i provoca que la gent sigui sincera amb tu. Crec que és més constructiu i traumes a menys nois i noies xD

Marta Insa ha dit...

Entrar en el món de la política també és letal per a les parelles. A mi no m'ha afectat gaire, però sue tinta per a vore al meu home! :((