dilluns, 9 de setembre del 2013

Dona heterosexual minoritzada

Em pareix super injust que em discriminen per ser dona heterosexual. No em mal-interpretes, em pareixen injustes les discriminacions, en general, però parle de la que m'afecta.

Saps que hi ha bars/pubs on no et deixen entrar si eres dona?? Són llocs d'ambient. D'ambient gai, s'entén (mai millor dit)... però si eres un home heterosexual sí pots passar, només pel fet de ser home. Que si resulta que eres hetero els hi fa igual, això dóna punts. Hi ha una màxima gai que diu “qualsevol tio amb 3 copes de més és marica”. A banda d'aquestos llocs on directament les dones tenim la porta tancada, hi ha altres pubs/discoteques on hi ha alguna sala prohibida a les dones. I no necessàriament són cambres fosques.

Vaig quedar una nit de festa amb un amic marica que vivia al costat de casa. Soparet, molt de vi, criticar a totes les mariques males que tenim en comú, més vi, explicar-nos els nous penis a les nostres vides, gintònics... i després vam decidir seguir la festa a la discoteca abans coneguda com a Làtex, que ara és d'ambient. No és que abans no ho fora, que la majoria dels que anaven també n'eren... però ara sembla que ho és de manera “oficial”, amb bandera de l'arc de sant Martí, flyers amb colors rosa i morats i molts brillants... i tota la mandanga.

Per cert, que allà baix en eixe antro no hi ha cobertura. Després no et queixes que no pots tuitejar o enviar eixa foto de les teues mamelles/penis vía wasaps a eixa personeta a la que vols escalfar i que es toque pensant en tu. O que vaja a buscar-te... Avisat quedes. 

Hi ha una sala més menuda on normalment posen una altra música diferent a la resta de la disco, i des d'aquesta s'accedeix a la cambra fosca. Entenc que allí no deixen entrar a les dones, Ok, però a la sala tampoc?? No, no i no. 

El dia de autos (sempre he volgut dir això...) a la sala menuda hi havia una xicona punxant, o siga que dones si entraven. Vam intentar accedir a la sala, però un segurata ens va parar i molt seriòs va dir: "él puede pasar, tú no". I jo, que ja portava un cert grau d'alcohol al cos, vaig començar a amollar-li tot un discurs sobre l'auto-discriminació homosexual recloent-se en guetos i bla bla bla... no recorde molt els meus raonaments, però sí que li vaig dir de quin mal s'havia de morir i també que vaig acabar dient-li que jo era un transexual, que les mamelles eren operades (me les agarrava fort amb les dos mans mentre ho deia) i que segur que tenia una polla més gran que la seua. 

Em van fer fora.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aleshores, si ets dona lesviana tampoc no pots entrar?
podi-.

Josep ha dit...

De travel·lo has de tindre el teu punt.

Lucrècia de Borja ha dit...

podi-. no, lesbianes tampoc, només tios.
Josep: tindria un rabaco enorme, segur...

Tim ha dit...

Tindre pilila obri moltes portes ;)