dijous, 5 de setembre del 2013

Recopilació del meu diari d'estiu al @ValenciaPlaza

Aquest mes d'agost m'han publicat 8 articles al Valencia Plaza. Si en el seu moment no els vas llegir, ací te'ls enllace:


1-Barcelona (I):
-Perdona, has dit FICEB??
-Sí, no coneixes el festival??
-Festival Internacional de Cinema Eròtic de Barcelona, clar que sé de quin festival em parles!! I a sant de què et nomenen a tu a res??
-Ah, no t'he dit que sóc actor porno??

2-Barcelona (II)
(...)un poquet nerviosa sí estic. Ell ha estat amb professionals del sexe i jo... ací, amb el meu sexet d'estar per casa. Juguem a lligues diferents. 

3-Barcelona (III)
Mai en la vida havia canviat tant de postura en tant poc de temps. Ell estava més preocupat de mirar-se i veure que quedava bé en càmera (sí, hi havia càmera)...

4-Quan els homes diuen que no
En aquesta relació el sexe ha anat a menys fins traumatitzar-me. Que posem una pel·lícula i la veiem sencera!! Jo això no ho havia fet en la vida!!

5-In English
Des de fa uns mesos m'he posat a estudiar anglès de nou i em vaig buscar un guiri amb qui practicar l'oral. I ja de pas l'idioma també.

6-Amb quantes persones has estat??
T'afectaria si la persona amb la que estàs (o vols estar) et diu que abans que tu hi han hagut 241 personetes més?? i si et diu que és verge?? (...) "Als EEUU el 96% de les dones que han tingut 20 o més amants es queden fadrines."

7-Els amics amb dret a... 
Qualsevol tio amb qui tenim alguna cosa és susceptible de ser una futura parella. El que es diu un 'futurible'.

8-Morbo
Em vaig alegrar molt de veure'l. I a cada copa m'alegrava més. Semblava que ell també perquè no parava d'omplir-me el got...