diumenge, 6 d’abril del 2014

La gran polla metàl·lica

M'he traslladat a viure a La Safor, he deixat ja Benimaclet per a tornar a fer-me pixavina. Hui ha estat el meu primer día complet a la nova casa, jo sola, adaptant-me al nou medi. I no he trobat millor dia per fer-ho que hui, dia del Kanamara Matsuri (Festival del fal·lus de metal).


Aquest festival es celebra cada primavera en Kawasaki (Japó) en honor a la fertilitat, el primer diumenge d'abril, i es tracta basicament d'adorar al penis. Mires on mires et trobes polles per tots els costats... en forma de pastissos, figuretes de decoració, il·lustracions, quadres, vegetals tallats... polles everywhere!!

La celebració es fa al voltant d'un temple local en el que antigament anaven les prostitutes a pregar per demanar la protecció front a les malalties de transmissió sexual. Només per això ja hauriem d'anar tots. No cal ser puto per a fer-ho, qualsevol de nosaltres hem tingut sexe amb algú a qui no coneixem en excés... així que el risc està ahi. Que la gran polla metàl·lica ens protegisca. I per si això et pareix poc, el  temple del penis també simbolitza la protecció divina per a la prosperitat dels negocis i de la família, els naixements, el matrimoni i l'harmonia en les parelles.

I per què una polla metàl·lica?? doncs diu la llegenda que hi havia un dimoni amb dents afilades amagat dins de la vagina d'una dona jove i que en les nits de boda amb la jove, el dimoni va castrar a dos homes, així que el ferrer del poble va dissenyar una espècie de consolador de ferro per a trencar-li les dents al dimoni de la vagina. Deu ser altra versió de la vagina dentata.

Els beneficis de la recaptació del festival es destinen a la investigació contra la sida.

Necessite un festival de polles en Gandia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dona, no ho tens massa difícil per convéncer l`alcalde i que munte un Penis Festival. Si va ser capaç de portar aquelles hostesses tan coentes a Fitur segur que ho tens "chupao" mai millor dit.

Anònim ha dit...

No en tenen prou els japonesos amb el Honen Matsuri que dos setmanes més tard tornen a fer una cosa semblant? Si es que els japonesos son la polla :P