divendres, 20 de juny del 2014

De pastilles i cicles monstruals

Sempre he tingut uns cicles menstruals molt irregulars i dolorosos, podria dir que són més bé "cicles monstruals". Recorde la primera vegada que vaig anar al ginecòleg i li vaig dir que em feia molt de mal la regla fins al punt de voler arrencar-me els ovaris. En aquella època jo era jove, verge i pura. El tipet em va dir "el que et fa falta és follar i ja voràs com amb el temps se't passa". Ma mare es va santiguar i va voler que canviarem de ginecòleg. 

Al final em van donar unes pastilles anticonceptives per regular-me i sí, em van regular i també van fer que les mamelles m'augmentaren 2 talles. En aquella època t'havies de prendre la 1a pastilla el primer dia que et baixava la regla i a partir d'ahi quan t'havies pres les 21 pastilletes, 2 o 3 dies després et tornava a baixar la regla i al dia 29 començaves a prendre de nou la pastilla 1, i així.

Sembla que allò dels dolors ja era per l'àlien i ara que ja està tot OK, m'han tornat a receptar les pastilles de nou per tornar-me a regular després de l'operació perquè tinc la regla cada 2 o 3 mesos i a mi no m'importa massa però al metge no li pareix bé. El cas és que ara les pastilletes ja no cal prendre-les el primer dia de regla, sinó que pots triar quin dia vols començar i això dóna moltes possibilitats.

M'explique. Segons els meus càlculs m'hauria de vindre la regla el dijous 26 de juny. I ara tinc 2 opcions:
Opció 1) Prendre la pastilla 1 eixe dijous. A partir d'ahi ja fa el seu efecte anticonceptiu. I com els cicles pastilleros són exactament de 28 dies, sempre em prendria la última pastilla (la 21) en dimecres. De manera que com la regla baixa just 2 o 3 dies després de la pastilla 21, sempre en vindria en divendres o dissabte. Tremenda putada.  

Opció 2) Vull que la regla em vinga sempre en diumenge o dilluns, així no em fotrà els caps de setmana, per tant he de calcular que la pastilla 21 me l'he de prendre en divendres i això vol dir que la pastilla inicial ha de ser un dissabte. I què passa si me la prenc aquest dissabte?? que arribat el dia 26 no em vindrà la regla, sinó que baixarà quan se m'acaben les pastilles i aquest primer mes l'efecte anticonceptiu no és fiable. Simplement això. 

Mola almenys poder triar quan fotre'ns uns quants dies, no??

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No ho acabo de veure-ho com a disseny gaire optimitzat això de la regla...

fra miquel ha dit...

Pels dies que l'anticoncepció no és fiable hi ha els condons entre altres coses No?