dimarts, 30 de setembre del 2014

Classes de seducció al Gran Hermano

Hi ha dies que m'ho trague tot. Siga el que siga el posen a la tele... m'ho trague. I la programació també.
Diumenge a la nit va ser un d'eixos dies de tragar-me-ho tot i vaig vore la Gala de Gran Hermano. L'estàs veient enguany?? Et faig un resum:

Enguany es participa en parelles (o en trios). 
Parella 1: Luís, el torero (el que apareix al vídeo que vol consells per a lligar) i el seu apoderat, que ha entrat al programa a perdre pes. 
Parella 2: Paco, el taxista, que és una espècie de Potxolo expert en seducció, que concursa amb Shaima, una musulmana de Ceuta, super xafardera i d'aspecte molt masculí. 
Parella 3: Las primas: Yoli i Alejandra. Dos xonis jovenetes. Tu coneixes a Alexandra López i  Yoli Aranda?? Doncs des de que ha començat el GH no han tuitejat res!! Casualitat?? no ho crec...
Parella 4: Los primos. Dos tipets valencians, hipsters barbuts que un d'ells és igualet a Pere Fuset
Parella 5: Las hermanas. Dos germanes andaluses que es passen el dia a la cuina.
Parella 6: Los guapos. Azahar, una rubia primeta amb una monyassa que crida l'atenció i Hugo, un gallec que ha anat al programa amb la seua cabra. 
Parella 7: Paula, la rubia tonta i Jose, el mexicà barceloní.
Trio: 2 germans de pare que no es coneixien entre ells fins a entrar al programa i un amic d'un dells. Vitet és l'amic, i els germans són Omar, un guapo mig calvet flipat de la vida, i Alfredo, un gitano molt primet. 

Bé, doncs resulta que una de les germanes que es passen el dia a la cuina diu que és mig bruixa i li ha tirat les cartes a una de las primas i li ha dit que l'amor de la seua vida és el doble de Pere Fuset, un dels primos, i que la relació serà super seriosa només eixir de la casa i que hi haurà un embaràs molt prompte. I la prima està que no cap dins d'ella de la puta emoció que té perquè estan tots com a putes cabres menys la cabra, que sembla la més normal. I per si això fora poc... resulta que el taxista es posa a donar-li consells de seducció al torero. 

Matame camión!!


Els consells ací:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Potser no t'ho hauries de tragar tot, potser hauries de ser més selectiva, no fos cas que et doni mal de panxa.