divendres, 21 de novembre del 2014

Mama de Borja

Tots els diumenges ens ajuntàvem els Borja a casa de la iaia matriarca que feia les millors paelles del món. I un dels meus cosins cada setmana portava una novia diferent a la reunió familiar. A la joventut és normal canviar molt de parella, cada mes tens un novio nou i tots són l'amor de la teua vida.

Érem uns crios, eren novios de menjar pipes i prou, però això a ma mare mai li ha fet gràcia i sempre deia allò de "no portes a cap xicon a casa si no és perquè ja sou novios formals i penseu casar-vos". I clar, mai li n'he portat cap.

Al principi la dona estava contenta de vore que la seua xiqueta "es guardava" i no se n'anava amb qualsevol, però en vore que anaven passant els anys i seguia igual... sembla que va començar a preocupar-se, però ho portava en silenci.

Mama de Borja, molt catòlica ella, li resava a Sant Antoni de Pàdua (patró de les xiques fadrines) per a que la seua Lucre trobara un bon novio.


Mentres, jo anava fent la meua vida, però clar, no anava a explicar-li a ma mare que no tenia novio però sí uns quants amants... que és ma mare, i no vull que li agarre un infart. Però va arrribar el dia d'explicar en casa que anava amb un xic.

"Mama, me'n vaig uns dies de viatge amb un novio incipient. No som novios formals, ni anem a casar-nos, però t'ho dic perquè esta vegada no me'n vaig amb amics, vaig sola amb ell" i la mama de Borja es va posar a plorar.

Clar, com és catòlica de rotllo ranci, vaig pensar que li havia pegat tort que me n'anara per ahi amb un tio, els dos a soles, sense estar casats ni res... que això és pecat... i tot el rotllo. Però no. Éren llàgrimes d'emoció!! I al final em va dir... ai, quina alegria em dones, jo ja pensava que eres lesbiana. 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que els meus pares deuen pensar una cosa semblant xD

Lucrècia de Borja ha dit...

Els teus pares també pensen que eres lesbiana, @pons007?? :P

Carles G Palpalloques ha dit...

El (meu) cas contrari és dir-los als progenitors de tirereta i alhora, que tens nóvio i que te'n vas a Berlín, però que estiguen tranquils que tot va be. Fliparen