divendres, 5 de desembre del 2014

Lumbersexual: nova espècie masculina

Primer va ser el metrosexual, després retrosexual, ubersexual, normcore... i ara arriba el lumbersexual. Fem un repàs perquè amb tanta terminologia és tot un embolic. Pas per pas:

El metrosexual és aquell que es cuida, utilitza cremetes, es fa les celles... i a primera vista diries que és més marica que Boris Izaguirre. Moltes vegades també a segona i tercera... però ell insisteix en que és hetero. Solen anar molt al gimnàs i van més depilats que qualsevol dona.

El retrosexual és el típic mascle ibèric, molt arreu, que passa de modes. No li agrada anar de compres i quan troba que un pantaló li agrada, se'n compra 3 iguals i així s'estalvia haver de triar un altre dia. Tenen un nul sentit de l'estètica i solen mesclar ratlles amb quadres i negre amb blau marí. Un desastre estètic.

L'ubersexual també es cuida, com el metrosexual, però ho dissimula. Es depila, però només un poc l'entrecella i els pèls del pubis retalladets. D'aspecte masculí, prudent, segur de si mateix i sense por de parlar obertament dels seus sentiments. L'home perfecte, vaja.

El normcore és l'antimoda, es tracta de vestir-se sense cridar l'atenció. Uns texans i una camiseta, tot molt simple. Prendres bàsiques que passen desapercebudes. Perquè ara, el més modern és no ser modern. Però esta tendència és una contradicció en si mateixa perquè si segueixes esta moda ja no pots formar part de l'antimoda. Només per a tarats.

I una vegada entès tot açò, ara toca parlar del lumbersexual. Esta tendència ja va pegant fort des de fa temps, però sembla que ningú no li havia posat nom encara. Pensa en el típic tio que podria ser llenyater (camisa a quadres, barba llarga i amant de la natura) però saps que és un modernillo. Ho tens?? Val, doncs eixe és!! Solen ser tios que els va el rotllet sa, ecològic, artesanal... amb gust pel disseny gràfic i profund sentiment rural aparent. Porta botes de muntanya, camises de franel·la... podria ser el típic hipster, pensaràs... sí, però evolucionat. El hipster ha passat de portar grans ulleres de pasta i bufandes a vestir-se de llenyater amb un aspecte molt més masculí.

El nostres primos, Senior i el cor brutal, ja eren lumbersexuals abans de que es posara de moda.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

llavors per ser lumbersexual no cal portar una destral? XD

En el cas que sigui alguna cosa (que no estic segur) dec ser una barreja de ubersexual i normcore. Però el que soc realment es pragmàtic.

Kike Pérez Colomer ha dit...

M'ha encantat aquest article ;)
Kike L'uberumber

Anònim ha dit...

Quan surt a la venda el teu llibre? Vinc de l'FNAC i em diuen que no el tenen i que poser encara no esta a la venda. Em moro de ganes per llegir-lo.