divendres, 16 de gener del 2015

Els homes no són (tan) simples


"Obres són amors i no bones raons" o "fets i no paraules" són dites populars que sempre he tingut molt interioritzades. Normalment es poden aplicar perfectament a les relacions, sobre tot quan et trobes al típic tio que de boqueta t'estima a manta i de fets... mai troba temps per a tu. Ja pot dir misa, que tu saps que no li importes tant com voldries.

D'eixos hi ha molts, eh. Tios que t'envien "TQM" al final d'un missatge i, com saps que no t'estimen, no saps si pensar que vol dir "Tienes que morir" o "toma, qué melones", que et diuen que no poden viure sense tu, però ja fa 3 anys que ho vau deixar i encara no s'ha mort.

Eixe tipus de situacions abunden més del que sembla i van fent que anem desconfiant dels homes. I arriba un dia en que coneixes un tio amb qui estàs a gust i et diu un demà et telefone i a tu per un oït t'entra i per l'altre t'ix, perquè ja saps que això és una frase buida i sense cap sentit a la que no hi ha que donar-li importància, però arriba el dia següent i et telefona. OMG!! Ho fa!! Et sorprèn moltíssim, no t'ho esperaves. Perquè en el fons som un poc gilipolles i hem arribat a assumir com a normal que un tio diga que telefonarà i no ho faça, quan és justament això el que ens hauria de sorprendre i no que algú siga coherent i faça el que diu.


Homes del món: no digueu mai a una dona que la telefonareu si no aneu a fer-ho. És més, encara sabent que aneu a fer-ho, no ho digueu tampoc, no siga que després se vos oblide... millor telefoneu per sorpresa, que el resultat serà el mateix. O potser millor.

I este nou home sorprenent, des del primer dia et va dir que no vol cap relació, però parleu sovint, et telefona sense cap motiu concret, només per saber què fas, com estàs, et pregunta com t'ha anat en allò que li vas dir que tenies (perquè se'n recorda!!), t'explica el que ha fet ell... i quan quedeu, passegeu agafats de la mà sense importar-li qui vos puga vore, sempre està ahi quan el necessites, et folla amb passió i et mira com si no desitjara cap altra dona en el món i sempre vol més, i aleshores és inevitable pensar tu diràs el que vulgues, però jo te mole.

Els fets parlen, ell diu que no vol res amb tu, però és el teu novio. Es comporta com el teu novio. De fet, és un dels millors novios que has tingut mai. És més novio que aquell amb qui vas estar 2 anys i no coneixies a cap dels seus amics, encara que ell et parlava de futur com si anareu a estar tota la vida junts, i fins i tot vau parlar dels noms que li posaríeu als vostres fills.

Però no, no és el teu novio, només és un tio atent, que arriba un moment en que t'ha de recordar allò que ja et va dir al principi de la relació... que no vol res amb tu.

I després diuen els homes que si som complicades... tetes, ens torneu boges, literalment!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha homes de tot i per tot

PD: "toma, qué melones" xD