dimarts, 19 de maig del 2015

L'amant valencià

Valencia es la tierra de las flores de la luz y del amor... i del sexe, va faltar afegir. Quantes llengües tenen al seu diccionari de la real acadèmia un terme com "llençolada"?? això, igual que utilitzar "a fer la mà" com a unitat internacional de distància són coses que ens delaten. Sempre tenim el sexe a la boca. Som calents, que li farem... però dins del País Valencià no tots els amants són iguals, podem trobar diferències significatives per comarques.

Els Ports: És una de les comarques on més es folla, per avorriment, perquè allí mai passa res. A l'hivern neva i a l'estiu fan un aplec. I poc més... cada 6 anys fan una festa morellana. Imagina't el panorama. El sexe és l'única distracció i els amants d'esta comarca ho fan d'una manera mecànica i rutinària, com qui es llava la cara al matí, sense pensar massa el que fa.

El Maestrat: La comarca on hi ha més fans de Les 50 ombres d'en Grey. Els va la marxa i no ho amaguen, però la majoria dels homes porten un rol més submís que no dominant. Els agraden les pràctiques de BDSM (bondage-dominació-submissió-masoquisme). Si vols complaure al teu amant del maestrat, tracta'l amb mà dura i serà teu per sempre.

L'Alcalaten: Els agrada que els adoren, que els diguen com són de bons a tothora, no es cansen d'escoltar-ho, encara que siga mentida, necessiten que els unflen l'ego, segurament per falta d'autoestima. Al llit són vertaderes bèsties , això sí, no més d'un polvet a la setmana, que això és molt cansat.

La Plana: Hi ha molta rivalitat entre la plana alta i la plana baixa, però en realitat són iguals en quasi tot.  Estan tots tarats. No se'n salva ni un. Sé que ara se'm tiraran damunt molts de la zona per criticar-los, però si és així s'ha de dir i punt. Tinc molts amics (ara segurament ex-amics) de la comarca i mai saps per on poden eixir. Impossible seguir un patró. Sorpresa.

Alt millars: És una de les comarques menys poblades i hi ha molta endogàmia. Si vas de turisme triomfaràs segur, encara que siga només per ser la novetat. Sempre tenen fam. Sempre.

Racó d'Ademús: no compta com a PV perquè ho són només de nom, però els seus habitants no tenen massa a vore amb els nostres.

Alt Palància: Són de ment més tancada i els encanten els tabús. Els típics que quan algú parla d'un gai diuen "vaig a posar el cul contra la paret pel que puga passar", així rotllo retrògrades, i a l'hora de follar igual. Amb ells oblida't dels preliminars perquè no saben el que és. Mete-saca, pur i dur. Si tens un amant d'estos, compra't la vaselina a palets.

Camp de Morvedre: Tenen un puntet xulet i es pensen ser millors amants del que són. Divertits i amb molta imaginació, les risses al llit estan assegurades. No te'ls prengues massa seriosament ni et cregues tot el que et diuen. Són culs de mal seient i mai sabràs el que t'espera amb ells. Si t'agrada la tranquil·litat, ni ho intentes.

Els Serrans: Passen prou desapercebuts, són discrets i saben guardar secrets. Si tens parella i vols posar-li les banyes, res millor que fer-ho amb un d'Els Serrans. De ment freda i entrecuix calent. Et sacsaran més que a un all-i-oli. I voldràs més.

Camp de Turia: Destaquen perquè són, amb diferència, els amants que fan més sexe oral. Amb això de que és típic d'allà la caragolà, els va allò de xuclar. Són cosins germans dels del Camp de Morvedre i també es pensen ser millors amants del que són, però li posen més ganes i s'esforcen en millorar. Volen obtindre un "progressa adequadament".

La Plana d'Utiel: El millor d'estos amants els que els agrada cuinar. Com diu el gran savi Javier Crahe: "No todo va a ser follar" i t'assegure que no perquè a esta gent li va més el menjar i beure que el sexe. Això sí carinyosos per a parar un carro, molta abraçada i molta floreta però a l'hora de la mandanga... la justeta.

Foia de Bunyol: En conjunt, ací pots trobar els amants més poligoners. Si et va el rotllo bakala xungarro de xandalisme, velocitat i follar fins quedar-te coenta, busca un amant de la Foia de Bunyol. Hauràs d'oblidar els preliminars o posar-te tu soleta abans, però si no ho fas, no patisques que ho tenen tot controlat i t'ompliran d'escopinyades com a perfecte lubrificant.

L'Horta: Són pacients, en el sentit que saben esperar el moment oportú per fer la seva jugada. Tendeixen a controlar amb una racionalitat freda qualsevol situació i a dominar les emocions per aconseguir les metes que es fixen. Semblen molt virils, però els agrada que la iniciativa la porte la dona. Solen tindre més d'una amant. No et fies d'ells.

La Vall de Cofrents: Uns xurrets encantadors, saben fer-nos traure la part més tendra perquè són com animalets. Has vist al "Gañan" de "La hora chanante"?? doncs és un fidel reflexe dels habitants d'esta comarca. Gelosos i possessius, però molt atents i complaents ;)

La Canal de Navarres: A esta comarca trobem espècimens estranys i originals, amb caràcter. Tenen un punt de vista de la vida diferent a la resta. T'encantarà o l'odiaràs. Sense terme mig. Molt vitals i amb ganes sempre de provar coses noves. Jo no vull dir res però... Nacho Vidal és d'ací.

La Ribera: Intentarà impressionar-te amb el seu "Seat Suecà". Gaudeix experimentant al llit i li agrada sentir que està controlant ell. Tenen un gran esperit aventurer. Decidits. Tenen un caràcter molt obert que fa que disposen d'un gran cercle d'amistats. Cal destacar la gran persistència. Els riberencs tenen ben assimilat allò de "amb paciència i una canya...."

La Costera: Viuen al seu món que res té a vore amb el de la resta. Estàs amb ells i sembla que estan amb tu... però mai saps realment on són. Molt calents, amants molt dedicats i sempre a punt. Van com de mosqueta morta i no ho aparenten, però et donaran una molt bona alegria a tu cuerpo, Macarena.

La Vall d'Albaida: No tindrà temps per a tu fins que no s'acabe de fer la caseta. Sempre estarà allà o fent hores. Molt exigent, es considera a si mateix com el "gran trofeu". Els agrada fer hores al bar xarrant amb els col·legues sobre el camp, la caseta, la caça i la darrera collita de marihuana. Ara, quan t'agarre... prepara't per a una marató sexual.

La Safor: Aquest home té molta pràctica en l'art de lligar. Serà ell qui s'aprope ràpidament a tu quan
estigues sola i de seguida et mostrarà els seus encants: mirades insinuants, simpatia desbordant,... Per als saforencs, el sexe és per adorar a la dona. Aprofita't, perquè a més tenen les cabotes més boniques de tota la contornà.

La Valldigna: He volgut fer aquesta distinció, perquè considere que la Valldigna no forma part de La Safor, encara que molts vulguen fer-nos-ho creure. La prova està en què "ells" no són iguals. Els valleros no solen passar desapercebuts, són molt fogosos, necessiten sexe tots els dies; encara que estan xapats a l'antiga i s'esforcen per reprimir la seua libido.

El comtat: A esta comarca els homes són prou primitius. T'imagines com follaven els nostres avantpassats cavernícoles?? doncs si per ells fora ho farien igual, però saben que no està ben vist això d'agafar a una dona dels cabells i emportar-se-la a la cova, així que tenen la delicadesa de bufar-te primer. Poden ser autèntiques bèsties, en el bon sentit. No defrauden.

La Marina: Molt observadors. Són romàntics i solen tindre sort amb les dones. El seu "modus operandi" es fer-se el desemparat, per despertar el nostre instint maternal cap a ells, perquè en realitat és això el que volen, una dona que faça de mare i a més se la puguen emportar al llit.

L'Alcoià: Mostren molt poc els seus sentiments i no corren riscos sense estar segurs. Mai et convidarà a sopar, deuen tindre parents catalans. Per a compensar, sexualment fingeix ingenuïtat, però és una bèstia al llit. No ix fins que no ha aconseguit treure-li, com a mínim, 2 orgasmes a la dona.

L'Alacantí: Molt seductors. Els encanta l'art de la conquesta i s'esforcen en agradar, però de vegades se'n passen. Al llit no paren de parlar t'expliquen el que et faran, el que t'estan fent i el que ja t'han fet, i a més, volen que tu també els ho expliques mentre ho fas!! Com a experiència curiosa no està malament.

Les valls del Vinalopó: Tenen un encant especial. Tots són muntanyers o ho han sigut en algun moment. Són molt dels excessos. Mengen molt, beuen el que no està escrit, es droguen molt, follen molt, dormen molt... i trauen temps per a tot. Porten el desig a la mirada i emanen sexe. Especials.

El Baix Segura: Estan tan a prop de Múrcia... que amb això ja tenen prou. No vull afonar-los més.

I recorda que dels pecats del piu Nostresenyor se'n riu i els pecats de la xona la Maedéu els perdona.


Este article va ser publicat a la Revista  Lletraferit #05

1 comentari:

Anònim ha dit...

suposo que si fos del país valencià coneixeria cada regió i em faria més gràcia

PD: gràcies per habilitar els comentaris normals.