dimarts, 26 de maig del 2015

Per qué no tens parella??

Veig que físicament no eres un monstre, tens una intel·ligència decent i pareixes simpàtica, aleshores per què no tens parella??

Mil vegades m'han fet eixa mateixa pregunta, potser formulada d'una altra manera, però venia a dir això mateix. I què se suposa que he de respondre?? què esperen escoltar?? no crec que es puga decidir tindre o no tindre parella, això arriba o no arriba.

Tots coneixem a la típica persona que un dia va dir jo passe de tindre parella, vull viure la vida i 3 mesos després estava emparellada i amb data de boda. Per què?? perquè com diu la dita popular "Casament i mortalla, del cel baixa" i quan et toca, t'ha tocat i punt.

Però jo crec que realment el que volen saber al fer eixa pregunta és quina cosa tindràs oculta que és tan horrible com per a que estigues sola. Ho fan en veu alta perquè se'ls escapa, però volen una resposta com "sóc una psicòpata assetjadora que mataria per zels" i és quan pensen "ja sabia jo que esta tia amagava alguna cosa...".

Realment els que no teniu parella, sabeu per què és?? perquè no és tan fàcil trobar-se amb la persona adequada. La flora i fauna està molt mal...

Per a començar, la majoria d'homes fadrins que conec són gais. De fet, tots, fins que es demostre el contrari.

Si et topes amb un acabadet de separar el que vol és follar i res més, està en fase protocol d'home despitat que acaba de ser lliure i amb eixos saps que no hi haurà res seriós. I quan ja fa temps que s'han separat sempre els pega per idealitzar a la ex i et comparen amb ella. Si té fills és pitjor encara perquè busca una mare substituta per a ells i volen un compromís sovint accelerat.

Dels casats millor ni parlar, que vos heu d'estimar d'amagats, et diuen que deixaran a la seua dona quan siga el moment, però saps que això no passarà mai i tu seràs sempre l'altra.

I per últim estan els que no volen cap compromís, el típic "soltero de oro" que va de flor en flor i és aquell del que parlava uns paràgrafs més amunt que et diu allò de que vol viure la vida i passa de tindre parella però del qui passa és de tu perquè no eres la persona adequada.

Així que crec que la propera vegada que em pregunten per què no tinc parella diré "és que sóc filofòbica, és una malaltia", "perquè l'enamorament ens fa patètics" o simplement un "perquè sóc una reprimida sexual, visc amargada i estoy muuuuh locaaaaaaa"!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

També hi ha la resposta agressiva que es "no tinc parella perquè tu no vols xato ;)"

fra miquel ha dit...

Per què serà que als homes que estem sols no ens fan aquesta pregunta? :P
B7s

Ada ha dit...

Hahahah molt bona! Jo aquesta reflexió també la faig sempre, perquè la gent és molt "cotilla" i et fa preguntes personals en moments que no toca i davant de tot el món... Als homes que estan sols no els fan aquesta pregunta perquè la societat encara és molt masclista. I sempre, si una dona es separa, pensen també com si és soltera, que algun defecte greu ha de tindre; i si físicament no es pot dir que estiga malament (segons els cànons de la societat), doncs a la gent se li crea un conflicte mental i no pot evitar preguntar per què? igual que si no tens fills, la gent es pregunta sempre "per què no té fins?" i t'ho diuen així, com si fora una resposta que es poguera resumir amb una frase... Aiiii... d'aquest tema hi ha motl que parlar. Però jo crec que s'ha de contestar així, com tu dius, per a crear més conflicte encara, així la gent que no té prou feina i necessita coses en les què pensar, tindrà algun tema per pensar...

Joan ha dit...

Molt bon post. M'identifico totalment. Salut.

Joan ha dit...

Molt bon post. M'identifico totalment. Salut.

Joan ha dit...

Molt bon post. M'identifico totalment. Salut.

Anònim ha dit...

Acabo de descubrir aquest bloc i estic gaudint moltíssim. Felicitats!!!

Anònim ha dit...

M'han passat un enllaç del teu blog i he estat llegint una bona part del què has publicat.
M'encanta com ho dius, com t'expresses directa i sincera.
Enhorabona pel blog.
S.