divendres, 3 de juliol del 2015

Trauma sexual de l'aldea

Dissabte es va casar Blanca, una de les meues amigues de l'aldea. Ara és moda dir ALDEA.
Blanca portava 5 anys festejant amb Pere, un altre tio del poble de l'aldea que no era de la colla, té uns quants anys més.

Marc, el germà del Pere, va ser el primer noviet de la Blanca, quan tenien 15 anys. Va estar super enamorada d'ell durant molt de temps encara que només van estar junts 3 setmanes, però després van anar liant-se de tant en tant a algunes festes, fins que va començar a festejar amb la Rosa.

El Pere havia tingut una novia d'eixes de tota la vida, una forastera, però sembla que aquella li va fotre les banyes i el tio va passar per una temporada d'eixes de "me lo follo todo" i, efectivament, s'ho va follar tot. Tant va ser així, que de les 12 amigues de la quadrilla ha estat amb 8. Dit així pot sonar un poc estrany, però va ser separat en el temps i algunes vegades era mig d'amagat i la resta no ens vam assabentar fins temps després. L'última en caure va ser la Blanca, i continuen junts fins a hui.

Estes coses d'anar passant-se a la gent de la colla, solen passar, i no només a les aldees, també als microcosmos urbanites dels barris. Que no?? mira als de 90.210 Sensación de Vivir, Melrouse Place o Al salir de clase ... tots amb tots.

És normal, et relaciones normalment amb un grup de gent... i eixes coses acaben passat. És el que s'anomena la Síndrome sexual de l'aldea.

Jo amb açò tinc un problema greu, no sé si és perquè sóc una crazy del pussy o simplement perquè estic tarada, no descarte cap de les dos opcións, però el cas és que hi ha persones amb les que em negue a compartir polles.

Si he estat amb algú i després eixe està amb una altra a la que conec, això és un poc inevitable i no puc fer res. Jo he estat abans i prou.
Però i si un tio està amb una tia que em fa molt de fàstic?? depèn del fàstic que em faça ella me'l podré follar a ell o no. Si ella em provoca un fàstic del tipus rabiòs, que em cau malament o li tinc mania i prou, doncs sí, me'l podré fer i a més amb ganes, segurament. Però si la tia em fa fàstic del que fa angúnia, no podré mai en la vida fer res amb ell perquè en la meua ment eixa polla està contaminada pel cony de la tipa anguniosa i, per tant, és com una polla putrefacta.
I clar, com vaig jo a follar amb una polla putrefacta?? Estamos locos o què??

Per favor, dis-me que a tu també et passa...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Humà i molt ben vist.

Anònim ha dit...

Jo sempre he pensat que les sèries al ser ficció s’inventaven tot això de que tothom s’embolica amb tothom per donar morbo a l’argument, però veig que en els pobles realment passa això, quines coses

Eva ha dit...

El Pons llegeix en diagonal i per això no sap que ara és moda dir "aldea"...

Josep ha dit...

A mi em passa quelcom semblant: si una tia ha estat embolicada amb tios lleigs, me fa coseta embolicar-m'hi.

Separat a Barcelona ha dit...

Presenta'm amigues teves.