dimecres, 16 de desembre del 2015

Vols o no vols un cavall??

La crisi existencial no existeix, és la societat.

Tu estàs relativament bé amb la teua vida, res et preocupa i de sobte arriba algú i comença a preguntar... i no trobes a faltar tindre un cavall?? jo crec que seria bo per a tu tindre un cavall... i a tu t'agraden els animals i vas tindre dos gats i un gos, i després de que faltara cadascún d'ells et vas dir a tu mateix que mai més tindries un animal a casa, que donen molta faena i després ho passes malament. Però un cavall?? Mai t'havies plantejat tindre un cavall, no el necessites i ni tansols et fa comboi.

Continues fent la teua vida, i de sobte veus que al teu voltant tot el món va a cavall. Què està passan?? és una broma??

I et trobes amb una amiga que va a classe d'equitació i es queda super asombrada de que tu ni tansols et planteges tindre un cavall. Nena, en serio?? Esto es lo mejor que me ha pasado este mes, y tú te lo estás perdiendo porque quieres. Qué fuerte me parece.

Aleshores comences a plantejar-te-ho. Potser sí necessite un cavall i no me n'he adonat... però què faré amb ell?? no tinc quadra on deixar-lo. Caldrà traure'l a passejar, no?? No tinc massa temps ultimament. I mengen molt?? Què mengen?? serà car de mantindre?? hauré de posar-li ferradures a les potes?? o te'l venen ja arreglat?? ai, com faça pudor... #drama

Una cosa així li va passar a l'home de la Olvido Hormigos. Te'n recordes d'esta dona?? Era una regidora en Los Yébenes, un poblet de Toledo. Ella estava casada, però tenia un amant jovenet a qui li va enviar un video seu masturbant-se. El video va eixir a la llum i tota Espanya es va enterar de que l'home era un cornut. Fia't tu dels jovenets.

El cas és que l'home la va perdonar i van continuar junts. Ella va començar a anar a tots els platós de TV a explicar la seua hostòria i així es va fer famosa. Fins i tot va participar a l'ultima edició del GH Vip, com a màxima rival de Belén Esteban (Arriba la Esteban!!). Abans de que ella entrara al GH van eixir unes imatges en les que se la veia enrotllant-se amb un tio, a la porta d'una discoteca, com si s'acabara el món. I finalment ella i l'home es van separar.

Després de la separació l'ex de la Hormigos va anar al Salvame a fer un polideluxe (tipo màquina de la veritat, per als que no teniu cultura xoni). Allí li van preguntar si ell sabia que era un cornut i va dir que sí, però el que més em va impresionar va ser una altra pregunta que deia "Si les banyes de la teua dona no s'hagueren fet públiques, continuaries amb ella??" i va dir que sí!!

Per alguna raó, a este home li compensava estar amb ella, a pesar de saber que ella tenia amants. El problema va vindre quan la resta de la gent també ho va saber i ell podia acceptar les infidelitats de la seua dona, però no el ser conegut com "el cornudo de España".
Este home tenia un cavall, però la societat va decidir que no l'hauria de tindre.

Si decideixes tindre o no un cavall, que siga realment una decissió teua.
I recorda: Per un clau es perd una ferradura, per una ferradura un cavall i per un cavall un cavaller.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan parlaves de cavalls ho anava seguint bé, però quan has començat amb la Hormigos ja m'he perdut.

Per cert, jo tinc un peix, però com a seguidora fidel del meu blog segur que ja ho sabies...

Anònim ha dit...

Grande!!!
Tim.

Josep ha dit...

M'has fet pensar en dos personatges que eixien a una novel·la de Ferran Torrent.
Ella acabava repudiada al seu poble i sobrevivint com podia a València.