diumenge, 16 d’octubre del 2016

Novio dels diumenges

Les vesprades de diumenge són dels moments més trists i melancòlics de la setmana. I no només perquè saps que ja està ahí el dilluns i tornes a la rutina, sinó perquè encara tens alcohol en el cos, no has aprofitat per fer tot allò que tenies pendent, t'ho vas passar teta divendres i ara ho recordes volent transportar-te de nou allí... això és el que es coneix com a depressió dels diumenges.

Si a tu també et passa, no t'apures, és normal. La solució és ben fàcil: busca't un novio per als diumenges. Són tot avantatges.

Mira, no sempre és fàcil trobar el moment per a estar en parella. Entre setmana hi ha molta feina a fer i totes les rutines diàries, compromisos, coses de la casa... el cap de setmana és moment d'ajuntar-se amb els amics i sempre hi ha mil saraos!! Quan no és un aniversari, és un concert, un comiat (de qualsevol tipus), un sopar amb aquells amics que fa mil anys que no hem vist... o simplement descansar.

Quan hi ha temps per a un novio?? Ai, Lucre, és que tot això ho podeu fer junts... clar... això ja ho sé... però i si no vull?? jo necessite la meua parcel·la, el meu espai... i entenc que la resta de la gent també (o almenys haurien!!) i quan comences amb algú, si vos veieu poc la flama es manté, vos quedeu sempre amb ganes de més.

Per això els diumenges és el dia ideal per a estar en parella. Eixe dia que ens agafa el baixó, que estem cansats, és ideal per a quedar-se a casa, tirat al sofà mentre algú t'abraça i et clava mà. Diumenge és un dia de relax, de ressaca, de no fer res... I en dies com aquest va bé un pit pelut en el que deixar-se caure i un poc (o un molt) de sexe per cremar les calories extra del cap de setmana.

Ho mires per on ho mires, és perfecte. Reivindique la funció del novio dels diumenges.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Comparteixo la idea que veure’s massa amb la parella només comporta problemes, com més poc més feliços, aquest es el secret d’una bona relació.

Déjà vie ha dit...

Apoyo la mossió. Diumenge mmmmm. :)

elveidedalt ha dit...

Només els diumenges?

Anònim ha dit...

Doncs a mi amb ressaca em fa pal estar amb algú més hahahah