dilluns, 30 de maig del 2016

Diari d'una mala pata (III)

Dia 47 d.Ct (dia següent d'anar de comunió):
Dia 48 d.Ct: Describint la meua vida sexual amb gifs.



Dia 50 d.Ct: Li he donat a ma mare les claus de ma casa per a que passe a mirar si tinc correu, però no s'ha pogut ressistir a pujar al pis. M'ha portat mitja despensa. Mira, Lucre, t'he vist que tenies un paquet de papes i unes llaunes amb coses de picadeta i els he portat. També tenies un paquet de galletes salades i un pot de melmelada i ho he agafat tot per a que no es faça roin. Saps que tens el primer calaix del congelador ple de bosses amb glaçons?? també tenies pà congelat al calaix de baix i te l'he portat. I, escolta... t'he trobat a l'habitació del fons dos bosses grans plenes de roba, ahi de qualsevol manera, i t'ho he penjat tot a l'armari per a que no s'arruguen. 

Les galletes salades, les papes i la melmelada tarden molt en caducar i no pense queda-me ací (a casa dels pares) molt de temps més. Les llaunes són "conserves". El pà estava congelat. Congelat!! La congelació és un métode prou bo de conservació d'aliments. És el meu congelador... clar que sé que tinc glaçons al primer calaix, d'ahi és d'on els agafe per als cubates.

I la roba que estava a l'habitació del fons... (de veres feia falta entrar a totes les habitacions??) vaig estar 2 setmanes ordenant armaris abans de trencar-me la cama i eixes bosses de roba eren per a donar o tirar.  Però és que ma mare això de la intimitat de les persones ho porta regular.

Dia 51 d.Ct:

Dia 54 d.Ct:
Dia 55 d.Ct: He pujat l'escala!! Puge els escalons un a un, però ja és un avanç. I sóc capaç de pseudocaminar sense closes!! siiiiiii!!! una iaia amb andador va més ràpida que jo, però la meua llibertat i tornada a casa està cada dia més a prop.

Dia 57 d.Ct: He pactat amb els meus segrestadors les condicions de l'alliberament. Em quedaré a casa dels pares fins la propera visita al traumatòleg bonorro que és en 2 dies. Bandera blanca.

Dia 59 d.Ct: Este matí he anat a l'hospital. Quan el metge guaporro m'ha vist entrar a la consulta només amb una closa amb la mà dreta em diu:
-Por qué llevas la muleta con la mano derecha?? El tobillo que tienes mal es el derecho y la muleta se debe llevar con la mano contraria a la pierna de la dolencia.
-Pues el Dr. House lo lleva así - He argumentat
-El Dr. House no tiene lo mismo que tú.
Fia't tu de les series...
També m'ha dit que esta propera setmana em llevarà un tornillo per a tindre major mobilitat.
I, per fi, he tornat a ma casa. #HomeSweetHome

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara que ja estàs a casa s'ha acabat queixar-se, no?