dilluns, 20 de juliol del 2009

Formulari del contracte de Follamic

Jo, Lucrècia de Borja i Bairén, mitjançant aquest contracte, notifique l'absència de sentiments a les properes lúdiques-eròtiques-festives hores perquè no done lloc a errors, malentesos, enconyaments ni derivats per part de la part contractada (d'ara endavant "follamic").

Dispose:

1. Que sols serà sexe. Res més. Queda relegat, per tant, d'aquest acte qualsevol sentiment afectiu cap a la part sol·licitant, exceptuant les lligasses afectives ja existents, prèvies a aquest contracte.

2. Que després de finalitzat l'acte sexual, el sol·licitant queda eximit de totes les obligacions que s'entenen d'una parella, incloent-hi explicacions de problemes, plans per als propers dies, etc... Queda exclòs d'aquest article l'anomenada "cigarreta de després" que pel seu ús i costum de forma, s'entendrà com a inclòs al contracte legal establert.

3. Que els sentiments no canviaran en cap aspecte. És a dir, que la propera vegada que es troben follamic i sol·licitant, no haurà d'haver canviat els seus sentiments mutus. S'entén, per tant, que tant la disminució d'afectivitat com l'aplicació desmesurada d'aquesta, serà motiu de denúncia per part de la part afectada.

4. Que el follamic està d'acord en ser sols allò estipulat al contracte, que no es crearà cap vincle especial i que l'ocasió es repetirà si, i sols si, les dues parts estan completament d'acord en que així siga.

5. Que el follamic accepta que el sol·licitant explique al blog "Les dones no som (tan) complicades..." qualsevol acció ocorreguda derivada d'aquest contracte.





Signatura del sol·licitant
Signatura del follamic







En ______________, a ___ d _____________ de 20__


Amb la signatura d'aquest contracte, el follamic accepta totes les condicions acordades. El follamic es compromet a costejar les despeses produïdes derivades dels afers d'aquest contracte, així com de recordar l'aniversari del sol·licitant i fer-li un regal per l'ocassió. En cas de no consumació d'aquestos afers, el follamic haurà de finalitzar la tasca començada en un plaç màxim de dues (2) setmanes, previ acord amb el sol·licitant pel que fa a les dates i detalls de la compensació. El sol·licitant es reserva el dret de canviar o modificar aquest contracte.

15 comentaris:

L'EXORCISTA ha dit...

Signo ara mateix. De fet, ja fa anys que tinc un contracte similar no escrit (videre post "Mentre dorm" del meu bloc (perdó, blog).
Un petó, guapetona

Cris (V/N) ha dit...

Ostres, no t'estas de res, Lucre!!!!!!! jajajajjaa, sempre m'arranques un somriure!!! petons!!

Goculta ha dit...

Es pot utilitzar??

Anònim ha dit...

...I en cas de discrepàncies sobre el seguiment dels punts exposats al contracte, qui s'encarregarà de dirimir-les?

Hi haurà algun sistema d'enregistrament dels fets esdevinguts, post-cigarreta inclosa, ja sigui per video, micròfons,... per tal de poder demostrar en un moment donat el no seguiment d'allò signat?

podi-.

Garbí24 ha dit...

No es gents dificil de signar això , som molts els que busquem contractes d'aquests , pim pam fuego i a vivir que son dos dies

Molon labe ha dit...

Ummm, només hauries de deixar clar que la llei de protecció de dades no és aplicable, i que en cas de dubte es somet tot a la legislació del blog de la lucre... i una petita clàusula sobre el tema de venèries on de bona tots dos reconeixen estar-ne nets... per la resta força bé, tot i que recorda que els contractes estan precisament per incumplir-los....

Núr ha dit...

hehehe! M'agrada la idea! :)

Galderich ha dit...

Ha, ha... d'això se'n diu un contracte antiplastes!
Veig que també t'has apuntat a la lletra petita...

RaT ha dit...

Més d'una i d'un hauria de tenir clar aquest contracte. Jo sóc poc de "follamics" però ja que s'hi juga, jugar-hi bé!!

dimoni de xiquet ha dit...

mare meua, el que faltava.
Tenir que omplir papers per a follar.
Tens un gran bloc lucrecia, t'afegire amb el meu bloc i promet llegir tots els teus pensaments.
dimoni de xiquet

estripanits ha dit...

BRAVO!!!!!!!!!!

Eva ha dit...

Lucre, t'ha tornat a trucar el follamic valencià?

Toni En Blanc ha dit...

Jajajaja, molt bo! xD

Monyofiné ha dit...

Lucre!
Què ha passat?
He imprés el teu contracte, li l'he passat a signar a una amiga i m'ha fotut una galleta!
L'hauràs de revisar?
:-D

Monyofiné

Molt bo!

Lucrècia de Borja ha dit...

Exorcista: Ok, ho tindré en compte.

Cris: m'alegre molt de que t'agrade. A mi m'encanten les fotos que fas. Artista!! ;)

Goculta: I tant!! Adapta-te'l per a tu, canvia el "Lucrècia de Borja" i això de explicar les coses a aquest blog... i el fas teu.

podi: Això va al criteri del sol·licitant, si no es considera satisfet... doncs no es repetirà mai més.

garbi: no cregues, eh, que hi ha de tot per ahi solt...

molon labe: sí, sí, ho hauré d'afegir xDD

Núr: clar que si!!

Galderich: la lletra petita és la més important del contracte, ahí és on em reserve el dret de canviar el que em rote xDD

rateta: es que de vegades es confonen les coses i cal tindre clar a què juguem.

dimoni de xiquet: si no signes, no folles :P

estripanits: quant de temps sense vore't per ací!! No treballes tant, que això no és bo :P

Eva Ventura: quin?? quasi tots els mues follamics són valencians... el del penis perfecte?? el bomber?? el music?? el rebutjador?? el del pijama??...

Toni: gràcies!!

Monyofuiné: Espere que no els passes com qui reparteix publicitat de depilació làser a la boca del metro. No totes voldran follar amb tu, però les que sí vulguen... hauran de signar i tindre clar el que hi ha.