dimarts, 28 de desembre del 2010

Propòsits per al 2011

Cada any faig el meu llistat de propòsits que normalment no complisc del tot, però és la tradició, així que es fa i punt.

No fume i estic estudiant anglès, així que si trec aquestos 2 típics propòsits de cada any... ho tinc un poc més difícil.

Enguany, com que ja tinc 30 anys i em sent cada vegada més "senyora que" he decidit que ja és hora de fer coses de persones adultes, que ja tinc una edat... i si em descuide en tindré 2, i jo vull deixar marca després de morir, que la gent em recorde. Així que allà vaig... després de molt pensar-ho... els meus propòsits d'enguany són:

1. Escriure un llibre amb les meues memòries. (S'accepten ofertes d'editorials)

2. Tindre un fill. Si no el tinc enguany, almenys embarassar-me. I com que no tinc parella... encara estic pensant si anar a un banc d'esperma i triar-lo d'algun catàleg o el que tinguen allà per fer aquestes coses o bé demanar voluntaris i triar entre els que s'oferisquen. Queda oberta la veda.

16 comentaris:

aquell samaruc ha dit...

molt lleig lo del banc d'esperma :|

i per a triar "voluntaris" com esta el percal :o

wfF!

rosseta ha dit...

Bon any nou Lucre, ja que no vaig arribar al Nadal et desitjo un bon inici del 2011. En quant als proposits millor els "voluntaris", que el banc d'esperma mai saps si diuen la veritat i és un, xic, massa fred.
Jo tampoc fumo, faig esport regularment, estudio anglès entre altres coses i treballo. Així que l'únic propòsit que em poso és aconseguir tenir un gos a casa meva... el qual implica treballar menys i baixar el ritme del dia a dia. Espero aconseguir-ho. Petons maca

Unknown ha dit...

Uhm! el banc d'esperma no!!! dis-li a algun amic que et deixe el seu!! busca't un xic ben guapot i que t'ajude!
espere que pugues complir els teus propòsits i que el 2011 et porte tot allò que vols; un llibre i un nadó!

Salut, això sempre.
:)

Angel Benissa ha dit...

No m'ho crec això és una innocentada.
Però continua aixi. No canvies. XDDDD

Theresia Kalogeropoulos ha dit...

Bé pot tindre raó l'Àngel i ser una innocentada, però en cas que t'ho proposes de veres, almenys un dels dos, et desitge molta sort que ja en són de grans dimensions, vaja!
Per cert, enhorabona per deixar de fumar ;D!!!

Una besada i que tingues un molt gran cap d'any!!!

Eli ha dit...

JO també em crec que avui és el dia dels innocents...i això és una inocentada!!! ja,ja,ja

Sigui com sigui que se't compleixin aquests desitjos si realment els vols!!

;-D

fra miquel ha dit...

Dius que amb 30 anys ja ets més senyora?
Que va! que va! Però si ets una noieta!
Lo d'escriure un llibre val, però no cal que siguin les memòries. En tot cas les memòries 1ª part.
Lo del fill... aish! Pot estar bé però llavors s'acaben moltes altres coses eh? Si més no fins que vagi a la universitat ;o)

Facis el que facis, que et vagi molt bé tot l'any i continua instruint-nos amb els teus pensaments i experiències

Petons.

Anònim ha dit...

Xiqueta això d'escriure un llibre és molt bona idea, a més en 30 anys i ja tens tantes memòries per narrar-nos.
PERÒ......
tenir un fill als 30
estàs boja?
t'ho diu una mare que està criant ara.
Lucre ja pots oblidar-te dels ciberamants, dels follamics, dels pots, del bloc, no tindràs temps ni d'engegar l'ordinador, res de res.
Ara el banc d'espermes molt bona idea no hauràs de donar explicacion a ningú.
Gaudisc moltíssim del teu bloc.
Besets des de la Ribera Alta.

El veí de dalt ha dit...

Juàs! Si vas de cacera, duràs armes? Santa innocència...

Lucrècia de Borja ha dit...

Bé, efectivament, era una innocentada :P

De moment no pense tindre cap fill ni amb banc d'esperma, ni amb donants voluntaris (que per cert no se n'ha presentat ni un... ehem...) xDD

molts ciber-besets ;-)

Unknown ha dit...

Simplement volia desitjar-te un molt bon feliç any nou, benvolguda Lucrècia. Que el 2011 et porte el que tu vulgues (siga un fill o no).

Bon 2011!

Marta ha dit...

Hola Lucre,
Feliç any nou abans que res. Respecte als dos propòsits, per favor, escriu un llibre de les teues memòries -amb pèls i senyals :P-, que jo ja estic fent cua a les llibreries per a comprar-me'l.
Però això del fill pensa-t'ho. Almenys fins que hages acabat el llibre. Com diu Kika, tindre un fill és abocar-te al fill i dedicar-te a poca cosa més que ell. Abans de concebre'l tingues la seguretat que ja has viscut tot el que havies de viure. I si encara no estàs en pau, aplaça-ho un parell d'anyets més, dona. Els trenta d'ara són els nous vint! I si no t'ho creus mira a la Madonna, que va criar amb quaranta-i-tants!
Ale, bon any nou, i feliç sexe per a tothom!

Anònim ha dit...

Ets un Sol!!! Però estic enamorat de Liv Tyler i Kate Perry. Sempre m`han agradat les dones de cabell bru i ulls blaus com el cel:-)

l´editor misteriós ha dit...

És de veres això de les "memòries"?Í és cert que si una editorial s´oferira tu les escriuries? Saps, d´altra banda, que de ser així, l´editor et demanaria que promocionares el teu llibre? Estaries disposta a fer-ho? (això implica haver de donar la cara, i no amagar-te perquè els llibres han de vendre´s. Unes memòries com les teues potser perdrien molt si ningú sap qui està al carrere). Pensa-t´ho.

Txell Salip ha dit...

Amb les memòries triunfaries, segurissim!!!!

En quant a lo de tenir canalla....tia, ets molt jove encara, els 30 no son res, de totes maneres si tens clar que ho vols...

fes un casting dona i tria, segur que tindries molts pretendents, això si....hauries de deixar clar si et prenyen i "hasta nunca más te vi" o voldràs que es faci càrrec del crio un cop neix (ja saps, bolquers, metges, estudis...)

FELIÇ ANY NOU BONICA!!!!!!

Txell Salip ha dit...

Ups...ara he vist que va ser una innocentada, jo es que soc molt innocent encara i això que en tinc 35, jajajajajaja.