dilluns, 14 d’abril del 2008

Diferents tipus d'homes (per comarques)

La Cabota és cada dia més intercomarcal, cada cop som més, més, més...

I què suposa aquest caràcter intercomarcal?? Ja no som el melic del món?? Sí, els saforencs continuarem pensant que ho som, i més els gandienses, que no de bades ens diuen "pixavins"...

Però bé, com són els homes de les diferents comarques? Què pensen ells de les dones? Que són simples, com xiquets, que les seues principals motivacions són la competitivitat i el sexe, que són incapaços de fer dues coses a l'hora, que són irreflexius, egoïstes, i sempre tenen problemes més grans que ningú... tot això ja ho sabem. Alguna cosa nova?? Sí, els homes són diferents segons la comarca a la qual pertanyen!! Perquè quede més clar, ací vos faig una anàlisi dels tipus d'homes per comarques:

*La Ribera: Intentarà impressionar-te amb el seu "Seat Suecà". Gaudeix experimentant al llit i li agrada sentir que està controlant ell. Tenen un gran esperit aventurer. Decidits. Tenen un caràcter molt obert que fa que disposen d'un gran cercle d'amistats. Cal destacar la gran persistència. Els riberencs tenen ben assimilat allò de "amb paciència i una canya...."

*L'Horta: Són pacients, en el sentit que saben esperar el moment oportú per fer la seva jugada. Tendeixen a controlar amb una racionalitat freda qualsevol situació i a dominar les emocions per aconseguir les metes que es fixen. Semblen molt virils, però els agrada que la iniciativa la porte la dona. Solen tindre més d'una amant. No et fies d'ells.

*L'Alcoià: Mostren molt poc els seus sentiments i no corren riscos sense estar segurs. Mai et convidarà a sopar, deuen tindre parents catalans. Per a compensar, sexualment fingeix ingenuïtat, però és una bèstia al llit. No ix fins que no ha aconseguit treure-li, com a mínim, 2 orgasmes a la dona.

*La Vall d'Albaida: No tindrà temps per a tu fins que no s'acabe de fer la caseta. Sempre estarà allà o fent hores. Molt exigent, es considera a si mateix com el "gran trofeu". Els agrada fer hores al bar xarrant amb els colegues sobre el camp, la caseta, la caça i la darrera collita de marihuana.

*La Marina: Molt observadors. Són romàntics i tenen sort amb les dones. El seu "modus operandi" es fer-se el desemparat, per despertar el nostre instint maternal cap a ells, perquè en realitat és això el que volen, una dona que faça de mare i a més se la puguen emportar al llit.

*La Safor: Aquest home té molta pràctica en l'art de lligar. Serà ell qui s'aprope ràpidament a tu quan estigues sola i de seguida et mostrarà els seus encants: mirades insinuants, simpatia desbordant,... Per als saforencs, el sexe és per adorar a la dona. Aprofita't, perquè a més tenen les cabotes més boniques de tota la contornà.

*La Valldigna: He volgut fer aquesta distinció, perquè considere que la Valldigna no forma part de La Safor, encara que molts vulguen fer-nos-ho creure. La prova està en què "ells" no són iguals. Els valleros no solen passar desapercebuts, són molt fogosos, necessiten sexe tots els dies; encara que estan xapats a l'antiga i s'esforcen per reprimir la seua libido.

I ara, comarcalismes a banda, els homes més sexis son els nostres lectors cabotistes. Xiques, no em negareu, que no és mega-glamourós veure un home amb La Cabota en la mà....

I recordeu, per a qualsevol dubte sexual /sentimental, podeu enviar-me un mail.

Atentament,
Lucrècia de Borja i Bairén

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia.

Acabe de vore el teu blog i de veritat em parèix tranquilitzador el seu títol. Jo sóc baró (no sóc home) i sóc de la Foia de Bunyol. M'agradaría que algún día dedicares un poc del teu esforç a parlar d'aquelles coses que solen agradar a qualsevol dona (a qualsevol, repeteix). Sería una mena de manual per a conquistar una dóna i serviría com a guía per a no ficar la pota en aquesta tasca. Si de veritat les dones no són tan complicades, sería d'agraïrte molt que ens ajudares.

Fins altra.

Chevi.

Lucrècia de Borja ha dit...

Benvolgut Chevi,

D'això es tracta, de que no som tant complicades i que a poc a poc aniré explicant els "misteris" de les dones... per què anem de 2 en 2 al bany? el tamany importa? fingim orgasmes?... aquestes coses que semblem preocupar-vos i no acabeu d'entendre.

Espere ser d'ajut per a totes.

Atentament,

Lucrècia de Borja i Bairén