dilluns, 14 de juliol de 2008

Àlbum recomanat de juliol: Lounge Cafè Tunis, de Ben OThman

Ei, que ja estem a mitat de juliol!! Se m'havia passat l'àlbum recomanat d'aquest mes i no m'has dit res!! Bé, doncs al juliol 2 àlbums. Aquesta vegada li toca el torn a Ben Othman, amb el seu Lounge Cafè Tunis "Sahria" (vol.1) i amb el Lounge Café Tunis "Intellectuel" (vol.2).

El chill out no sempre és tant relaxant com hauria de ser-ho, però en aquest cas ho és. Aquestos àlbums aporten la sensualitat oriental combinat amb ritmes chill out. Ara que estem en ple estiu et pot servir per a les teues festes a la platja, o per a les teues festes més íntimes...El vol.1 te'l pots descarregar des d'ací i el vol.2 des d'ací. I per escoltar-los abans, com sempre, a la part dreta del blog, baix de tot s'hi troba el reproductor.

Ja em diràs què et sembla.


SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

7 comentaris:

estripanits ha dit...

Xiqueta, quan puguis passa per ca meva que t'hi he deixat una coseta...

Lucrècia de Borja i Bairén ha dit...

oooh!! un regalet?? vaig, vaig... però t'ha agradat la música?? :P

Striper ha dit...

Eh gracies una ja l'estic descargant.

El company de Venus ha dit...

Ei, el vaig descobrir fa alguns mesos a Jamendo i vaig trigar segons a descarregar-lo.

Lucrècia de Borja i Bairén ha dit...

striper: d res ;)

el company d venus: acaba de traure un altre disc!!

Monyofiné ha dit...

Ja els he descarregat els dos, ja n'he escoltat un... m'agrada. Hui he de dur a una amiga a Sueca, com el camí es presta li possaré la teua musiqueta, ja te conte quin efecte li fa :-)

Anònim ha dit...

Entro poquetes vegades per aquí perquè em connecto a la feina i qualsevol que em passi per darrera podria veure certs continguts que potser no farien bon efecte! I avui he descobert aquestes recomanacions muscials i ja me les he baixades! A veure què tal!! Gràcies, maca! :)

Related Posts with Thumbnails