diumenge, 11 de gener del 2009

Codi Secret del Retrosexual

Els retrosexuals són una espècie de la que ja vaig escriure fa un temps. Tenen una mentalitat retrògrada i masclista, són brutots, animals, bèsties, molt masculins o més bé "matxitos", orgullosos i dominants. Aquestos mascles tenen unes regles d'or de la seua espècie, una mena de Codi secret, no escrit, que tots coneixen.

Gràcies als meus infiltrats dins de les altes esferes dels Retrosexuals, he aconseguit aquest Codi:

1. No llogaras la pel·lícula "Ghost", ni "Chocolate", ni "El Paciente Inglés", ni cap de les pel·lícules a les que aparega Leonardo di Caprio.

2. Mai compartiràs paraigües amb un altre home.

3. Qualsevol home que porte càmera de fotos a un comiat de solter pot ser legalment assassinat i les seues restes llençades als gossos pels seus companys de festa.

4. Tret que haja assassinat a un familiar directe, has de traure de presó a qualsevol amic en menys de 12 hores.

5. El retrosexual està autoritzat a exagerar qualsevol anècdota fins a un 50% sense recriminacions de cap tipus. A partir d'aquest percentatge, qualsevol que estiga escoltant pot crida això de "sí, hoooomeeeee".

6. Si coneixes a un tipet de fa més de 24 hores, la seua germana és intocable per sempre més.

7. El temps màxim que has d'esperar a altre home que arriba tard són 5 minuts. Si esperes a una dona, es requereixen 10 minuts mínims, i després 10 minuts per cada punt que tinga ella. Aquesta puntuació està basada en la valoració general de la dona del 1 al 10.

8. A cap home se li exigeix comprar regals per a altre home. De fet, fins i tot recordar l'aniversari d'altre és estrictament opcional, però lleugerament gai.

9. Acceptar distraure a l'amiga lletja del rotllet d'un amic és un deure legal. Ha de ser portat a terme amb bona voluntat i acabar tenint sexe amb ella, si escau. Al teu amic se li prohibeix parlar del fet.

10. Abans d'eixir amb una ex d'un amic, es requereix sol·licitar permís al mateix, i aquest està obligat a autoritzar-te.

11. Les dones que diuen que els agraden els esports han de ser tractades com a espies fins que demostren tindre coneixements del joc, i nomenar alineacions completes d'almenys tres equips d'aquest esport.

12. Si un home té la bragueta despasada, tu no has vist res. Si una xica té la bragueta despasada, és la teua obligació avisar als teus amic.

13. La tarifa universal per als amics que t'ajuden a mudar-te és una cervesa.

14. Un home, mai, baix cap circumstància, ha de tindre un gat, és mes, ni tan sols ha d'agradar-li el gat de la seua novia. S'inclouen totes les races de gossos-rata.

15. La teua novia ha d'entaular amistat amb les novies dels teus amics als 30 minuts (màxim) de conèixer-les. A tu no se't requereix el mateix amb els fantasmes dels novios de les amigues de la teua novia, a tot estirar un comentari sobre futbol és tot el que el Codi exigeix.

16. Quan arribes a qualsevol lloc on hi ha homes veient algun esport, estàs obligat a preguntar el resultat del joc, però mai preguntar qui juga.

17. Quan la teua parella expressa el desig de presentar-li una amiga lletja a un amic teu, sempre t'has de negar, excepte que tingues temps d'avisar al teu amic perquè prepare alguna excusa per poder fugir.

18. Està permès consumir suquets d'aquestos que prenen les dones, soles quan estàs torran-te a una platja tropical... i la xica en qüestió està en topless... i és gratis.

19. Tret que estigues a la presó, mai et barallaràs nu.

20. Si a un amic li estan pegant una pallissa i està borratxo per barallar-se amb ningú, hauràs d'anar a defensar-lo. (Excepció: Si en les ultimes 24 hores, els seus actes et van motivar a pensar, "Aquest tio necessita una bona pallissa", en aquest cas seu i gaudeix. Alternativa violenta: ajudar a donar-li la pallissa).

21. Frases que no podràs utilitzar quan altre home estiga fent peses o qualsevol altre exercici físic: "Sí!!, així, matxoteee!!" "Vinga, va, altra més forta!!" "Una altra més i anem a les dutxes".

22. Si lloes altre home, que no siga pel seu bon gust per vestir-se.

23. A una discussió entre la teua novia i un amic teu mai et posaras en contra de l'amic. Excepció: quan el sexe amb la novia estiga en joc.

24. Mai parlaras amb altre home a un bany a no ser que estigueu a la mateixa posició, ambdós pixant, o ambdós esperant. En qualsevol altra situació, un lleu moviment de cap és tot el que necessites dir.

25. Pel matí, després de tindre sexe amb una follamiga, el fet de sentir-te amb càrrec de conciència no és excusa per no repetir abans de discutir si ha estat un error o no.


Sé de bona tinta que molts dels lectors d'aquest blog són autèntics Retrosexuals. Què opineu del Codi??

Il·lustració: El Vitruvi de Homer Simpson

Nota: Felicitats al meu fan num.2, que dilluns 12 fa 32 anyets. Besets embolicats i amb llaç.

SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

16 comentaris:

òscar ha dit...

no hi ha una taula que indiqui el nivell de retrosexualitat que un pot tenir?

emprant un símil esportiu, estic dins d'uns dígits de 5/25. no seré un retrosexual encobert amb aquests números, oi?

abraçada dominical!

Striper ha dit...

El codig em sembla oportu pero les males actituts es donen als dos sexes.

Corpi ha dit...

Déu meu, m'acabe de veure en l'espill.

Anònim ha dit...

Ai Lucre... Digue'm rara però a mi m'agraden els tios una mica-bastant així.

No t'ha passat mai, sobretot amb un colega que et veus de tant en tant, de trobar-li algun detall que tu consideres una mica "fi"? (per exemple, que es depili, no ho suporto!!) i no per què sigui de l'altra acera, però passa a perdre tota aquella virilitat que li veies en un principi.

Si un tio, se'm presenta a casa amb Ghost o La casa de los espíritus, fujo corrents. Igual que si ve tot depilat o l'enganxo posant-se cremetes. Ostia és que em treu el morbo 100%!

Per això sempre he tingut tendència a anar molt més amb nois de poble (i com més de pagès millor) que de ciutat, per aquest motiu. No ho puc evitar...

Salut!!

Anònim ha dit...

Lucre, et superes dia a dia!
Enorme!
Jo, com a retrosexual 100%, me vist a l'espill!
Mencio apart el punt 6 i el 10.
A la meua germana ni mirarla!
Les meues ex, son meues!
Millor StarWars que Ghost... on va a parar...
I si: "tinc una mentalitat retrògrada i masclista, soc brutot, animal, bèstia, molt masculi o més bé "matxito", orgullos i dominant."

En pots afegir mes:

26.- Aguantarli el bolso a una dona es humiliant
27.- No entrem en Woman Secret.
28.- No soportem anar de compres.
29.- No plorem.
30.- No parlem de sentiments.

Besitos.

Anònim ha dit...

Hola!!!

Jo també en conec uns quants d´aquesta mena i recorde el comentari d´un en especial: "Jo mai aniré a comprar tampons o compreses per a la meua dona o les meues filles".

P.D Pel que fa al de les compres, jo sóc dona i també m´avorrisc XD!

Anònim ha dit...

Xicona no podem quedar-nos de braços creuats davant una nova burla a la nostra llengua i identitat nacionals. M'estic referint -i nomé és una gota dins l'oceà hostil que sacseja el sud del país, a la campanya encetada per l’alemany resident a Calp (Straubel), i director de la revista “Semanario Calpino” (escrita, a mitges, en alemany i castellà). Resulta que aquest individu està fent una campanya mediàtica en contra de la valencianització del topònim artificial “Calpe” i la seua substitució per la veu autòctona “CALP”. De fet diu que tal fet és anticonstitucional (per menysprear el castellà, diu ell; però, i què fa ell, sinó marginar el valencià al seu òrgan escrit, eh?). Promou un referèndum ciutadà per a escollir entre Calp o calpe/CALP.

Podeu vore de quin peu calça el coló al següent enllaç:
http://semanariocalpino.es

Si voleu fer-li saber el vostre descontent amb la seua política anticatalana, i anticalpina, solament heu de clickar ací...

http://semanariocalpino.es/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=10

...i deixar-ne constància. Altres adreces de correu electrònic pertanyents a la revista d’aquest senyoret són:

redaccion@calpecom.com

publi@calpecom.com

A valencianisme.com ja se n’està començant a parlar, del tema:

“Europeus residents a Calp organitzen una campanya contra l’oficialització del topònim en valencià”

http://www.valencianisme.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1342&Itemid=1

Post “Campanya a favor de Calp i del seu nom”
http://www.valencianisme.com/forums/viewtopic.php?t=3851

Cal escampar nótícies com aquesta i donar resposta als atacs. I cal fer-ho ja!

Podríem recollir signatures internàutiques en favor de l'únic topònim natural i amb tradició arrelada: CALP!

Lula ha dit...

DEU MEU!!

No hi ha un servei de fumigar aquests tipus de personatges???
Per que existir, existeixen, si, però ufff.... ni con un palo a 3 metros!!

Busca qui t'ha pegat ha dit...

cari, crec que m'he follat, almenys, tres retrosexuals recentment ;)

Comtessa d´Angeville ha dit...

M'atreviria a dir que el 99% dels tios amb qui he estat o estic són retrosexuals... Als que no ho són no els torne a vore...

J.M. ha dit...

Ben divertit.
Crec que conec algun retrosexual d'aquests.
Bon any!

as de cors ha dit...

Quina por aquesta colla de Homers que descrius. Que n'hi ha, n'estic segura. Però afortunadament per a mi, no me n'he trobat mai cap.

Estàs convidada al nostre blog, Lucre, i tots els teus lectors també. Tot just acaba de néixer, però qui sap...

MeiAlbiol ha dit...

Bon dia Lucre!

M'encanta obrir l'ordinador i veure aquestes entrades, la teua gran visió dels mascles. M'enric moooltíssim moltes de les frases són certes!!!

Tinc molts amics retrosexuals. Però el que m'estranya és que cap home s'ha queixat... serà la fi de les altres espècies?

Un beset!

Lucrècia de Borja ha dit...

òscar: li diré al meu equip d'investigadors que en facen una.

striper: a quines males actituts et refereixes??

Corpi: sí, per ací en sou molts de retros...

iaia: a mi m'encanten aquestos tios. L'altre escrit que vaig escriure sobre aquesta espècie, acabava dient "En definitiva, són homes primitius però evolucionats a la seua manera, que continuen tractant les dones com fa 100 anys, mantenen el seu rol ancestral de proveïdor i ens protector. Però així i tot, han començat a agradar, a encantar a les dones. Ningú no s'ho explica. Potser una nova droga? Encanteris? Son bruixots catalans? No, son els nous mascles de "tom i llom..."
Ja saps que sóc una maniosa. Si es cuida massa les ungles... mal, si es depila... mal, si es posa més cremes que jo... mal. Els homes m'agraden molt masculins i un poc bèsties, almenys amb apariència.

tim: i moltíssimes més que es podrien afegir!! però crec que amb 25 ja estava bé.
per cert, vols casar-te amb mi?? :)

gata parda: una cosa és el que diuen... i altra el que fan. Després són els primers que van per tu on faça falta perquè no li falte de res a la seua xiqueta.

Anònim: no m'importa que faces publicitat de temes que consideres interessants i importants, però almenys podries haver fet algun tipus de comentari respecte al tema que ens pertocava...

Lula: no patisques, que entre la iaia, la comptessa i jo te'ls apartarem... :P

rasoir: en aquestos casos és on de vegades falla el meu detector de gais, honey.

Comtessa: som animals i estem dissenyades mentalment perquè ens agraden més aquestos primitius...

Jeroni: més dels que sembla.

as de cors: por?? res d'això!! tasta'n un i no podràs parar. No, millor no, deixa'ls estar, que així ens toquen més per cap :)

Dona rebel·lada: per què anaven a queixar-se?? si en el fons tots volen ser restrosexuals, encara que per ideologies ho dissimulen.

Anònim ha dit...

El teu fan nº2, al que li agrada depilarse en estiu, posarse cremetes, anar de compres, cuidar fins a l´ultim detall de la seua indumentaria, els balls de saló i cuinar per a les seues conquestes, PROTESTA FERMAMENT DEL REBUIG MEDIÀTIC QUE ESTÀ REBENT EN AQUEST BLOG!
que encara no s´heu enterat? tant tios com ties: els "metro", o els "uber", estem millor adaptats al medi, a un món cada volta més governat per dones.
I sí, si valoreu molt als primitius i "retros" supermascles, supose que serà perque amb uno d´aquests sabeu perfectament el que vos espera, no vos poden decebre mai.(tampoc sorpendre)
Però si en proveu algún dels altres a lo millor va i s´emporteu alguna grata sorpresa, diuen que qui prova el bon "pernil" ja no vol a tornar a provar la "mortadela"......
Això si,en eixe codi tan genial
hi han algunes regles que valen per a tots els tios en general,
"les germanes" i les "ex" son sagrades....

Besitos i agraïments per la felicitació, tinc un café i un trós de tortà de xocolate esperante per a celebrar-ho, (jo no en puc menjar, ja saps: he de cuidar la línia.....)

Anònim ha dit...

Jejeje...

Que vixca la mortadela!