dimarts, 19 de juliol del 2011

abstinència sexual voluntària

Després d'anys d'espera, per fi, aquest dissabte... (redoble de tambors, per favor) coneixeré 'in person' al meu ciber-amant!! oooooooooh!!

Farem ruta turística pel centre de València i per la nit anirem al concert de Vetusta Morla, que a mi no m'emocionen massa, però ell és molt fan. I ja que li fa il·lu... anirem. Després a dormir prompte (qui diu dormir, diu... ). Diumenge anirem a la platja i a fer-nos una paelleta al Palmar. I després de dinar ja se'n va.

Em fa un comboi de por perquè independentment del sexe tenim molt bon rotllo, parlem tots els dies i ens ho expliquem tot. Segur que ho passem molt bé.

I com que no és un tio qualsevol... em vaig posar una abstinència sexual voluntària per reservar-me. Només una setmana, de dissabte a dissabte. Així l'agafaré amb més ganes...

Una setmana sense sexe no és res, exagerada. Sé que ho estàs pensant... No, no és molt, a no ser que tingues com a amant al puto rei dels preliminars, al que no sé dir-li que no. És que m'ho passe molt bé amb ell, m'agrada tot el que em fa. I a més, és com si mai tinguera pressa i l'única cosa que hagués de fer fora estar ahi amb mi. La sensació mola bastant. Així que sense voler evitar-ho... anit vam quedar.

Sopar, peli, carícies... i quan portàvem ja una bona estona jugant em diu... ara m'agradaria penetrar-te com una xinxa... a l'estomac, enmig de les costelles... on fora... et penetraria tota... 



Vídeo: Green Porn

2 comentaris:

Xavier ha dit...

Xica, com una xinxa? Això què vol dir?

0_O;

Anònim ha dit...

Com has quedat amb l'amant vitrtual? ens tens en un ai!