dimecres, 4 de juny del 2008

El llibre dels penis grans

La mida importa, i si no que li ho diguen als de l'editorial Taschen que acaba d'editar "The Big Penis Book" (El llibre dels penis grans) en el que es fa una recopilació de 400 il·lustracions d'homes ben dotats. Ix al mercat per un preu de 40€.

Encara que la majoria dels homes que posen no són professionals, aquestos es despullen per mostrar que trenquen amb la mida i les estadístiques des de la mateixa portada.
Així, el llibre comença com un joc: si li treus el plàstic de la portada es descobreix que els calçotets del model es retiren també i (oh, sorpresa!!) es veu un altre panorama, ja que el home que posa està considerat el propietari "del penis més gran (27,94 cm) d'aquesta època".

La resta de les imatges van estar fetes per fotògrafs no professionals i corresponen amb el periode d'alliberació sexual, de models no professionales dels anys 70 i 80.

Els fotògrafs, seleccionats per l'editora de Taschen, van ser "en un principi" els que publicaven a revistes de sexe, on sorprenentment trobes fotos artístiques, encara que algunes semblen fetes per adolescents en un viatge d'estudis.

Aquesta mateixa editorial, l'any passat va treure un altre gran llibre sobre els pits de les dones titulat "The Big Book of Breast" (El Gran Llibre dels Pits), per això van voler editar un llibre sobre penis perquè buscaven un altre membre del ser humà que pogués tindre tanta força com el pit.

A una entrevista a Hanson (editora) li van preguntar que ja que el llibre va de talles grans, quina és la mida màxima per poder tindre una relació heterosexual satisfactoria?. Hanson va dir "que probablement són 20,32 cm", un especimen estrany ja que sols un 2% de la població mundial masculina arriba a aquest rècord, segons un comunicat de l'editorial. Aquest llibre "és bó -va afirmar- per als homes, per posar-los un poc nerviosos, i que canvien la idea de que las dones valoren sols la personalitat del seu amant, perquè elles tenen necesitats".

SI T'AGRADA EL BLOG,
VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

15 comentaris:

Striper ha dit...

Caballo grande ande o no ande?

estripanits ha dit...

Vaja... jo no hi podria sortir en aquest llibre! :)

Lucrècia de Borja ha dit...

striper: personalment m'agrada més que la sapiguen fer servir, independentment del tamany. Però si ho fan i a més és gran... doncs millor :P

estripanits: ah, no? de quant estem parlant? jijiji

Clint ha dit...

però des de on medeixen..des de els turmells?

Busca qui t'ha pegat ha dit...

vaig tindre notícia de la publicació del llibre no recorde on...

el tamany no és, com bé has dit, un fet determinant. hi ha coses pitjors que els pius de burro i que els micropenis: jo odie els pius torts: mai sé què fer amb ells.

Lucrècia de Borja ha dit...

Clint: es que ho ha de tot per ahi solt...

Busca qui t'ha pegat: a mi no m'agraden els penis porosos. Els torts... segons com de torts estiguen.

estripanits ha dit...

Ostres, no ho sé, mai me l'he mesurada, però segur que bastant menys d'un pam... uns 15 cm potser?

Lucrècia de Borja ha dit...

estripanits: hi ha pams i pams xD Tens les mans grans? una mà gran d'home pot tindre un pam de 24-26cm, perfectament. El meu pam fa 22cm, amb la mà ben estirada. Sí, tinc unes mans grans. I de les normes (que trenque poques vegades) és no embolicar-me amb tios que tinguen la mà més menuda que jo.

Anònim ha dit...

Soy tu hombre! puedo sujetar un balon de futbol sala boca abajo, con tal fuerza que aunque me golpees la mano con fuerza, no caera

Lucrècia de Borja ha dit...

Dani, això m'ho hauràs de demostrar.

estripanits ha dit...

El meu pam fa 25 cm... això és bo o és dolent?

Lucrècia de Borja ha dit...

estripanits: perfecte ;)

Òscar de la Guàrdia ha dit...

i això no fa mal?
no hi ha un llibre de penis petits, jo t'envio la meva foto, ok?

Berentxo ha dit...

I hi ha una edició amb ulleres 3D (i de les de tota la vida amb un plàstic blau i l'altre roig!) A mi me'l van regalar l'any passat i és el centre de totes les festes.

Josep ha dit...

La prova del fracàs de l'spam als comentaris dels blogs: no n'hi ha cap promocionant el JESS EXTENDER.