dissabte, 20 de setembre del 2008

El sopar de l'ou

L'altre dia em vaig trobar amb una amiga a la que feia molt que no veia, així que ens vam posar al dia de les novetats (i quan dic novetats vull dir coses sexuals interessants) de la nostra vida. M'explicava que va organitzar un TaperSex. Eren 8 amigues i finalment totes es van comprar un ou vibrador amb comandament a distància i van decidir fer el sopar de l'ou.

I de què va això del sopar de l'ou?? no es tracta de sexe?? ara anem a mesclar-ho amb menjar?? doncs si. Continue.

Van quedar totes les amigues a sopar, també les seues respectives parelles, i cadascuna amb el seu ou posat a la vagina. Van posar tots els comandaments dins d'una bossa i cada una va agafar un comandament, de manera aleatòria. I tot això a esquenes de les parelles.
I on és la gràcia?? Doncs la part divertida ve al sopar, quan cada una ha d'endevinar de qui és el comandament que te i qui te el seu...

Pots imaginar-te els botets que anirien pegant a la cadira i les miradetes picarones entre elles... i la cara de no saber què passa de les parelles... i com s'escalfarien al saber el que passa...

Has provat mai un ou d'aquestos?? t'agradaria provar-ho?? crec que prompte organitzaré un altre Tapersex amb un posterior sopar de l'ou... T'apuntes?? ;)


SI T'AGRADA EL BLOG,
VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

9 comentaris:

_MeiA_ ha dit...

osti! k bo!

jo i una meva amiga vam anar l'any passat el saló porno de bcn... i ens vam comprar les dues un ou d'aquests, amb les ganes de provar-ho vam anar directes al lavabo del mateix saló, i quan vam sortir vam donar els dos mandos a les nostres parelles...
i la sorpresa va ser que els dos mandos engegaven els dos ous...
jejeje... quin show!
o sigui, tan fa qui dels dos apretés, que totes dues feiem el votet!

;)

Striper ha dit...

Ostres mai havia sentit parlar d'aquests ous.

Thiago ha dit...

Lucrecia, gracias por tu visita y por lo que me dices. Yo veo aquí un precioso blog y muy conocido y premiado...

Lástima que mi poco conocimiento de tu idioma no pueda apreciarlo en todo lo que quisiera. Lo poco que se lo aprendí con algún ligue catalán (que pa mi fueron los mejores y los más románticos, jaja), y valencianos tb, pero eran mas castellano-hablantes.

Yo hablo algo de gallego y el catalán se parece algo, pero tb. se me está olvidando al llevar 4 años en esta Madrid tan dura.

Intentaré leerte a ver que entiendo, jajaj ,aunque ya veo que tienes muchos amigos y premios, y aunque gay, igual os entiendo mejor, si tu dices que la mujer no es, en el fondo, muy complicada, jaja

Bezos

Hèctor ha dit...

qui segur que eixiria amb l'autoestima apujada... el cuiner del restaurant :D de pensar que era la seua obra la que provocava tantes sensacions a les dones... alquimista!!

Lucrècia de Borja ha dit...

_Meia_: i que tal l'experiència?? enriquidora, suposse...

striper: doncs ja ho saps. Ara a provar-los!!

Thiago: a la derecha tienes el traductor, no es muy bueno, pero se entiende. Me rio mucho con tu blog, con la manera que tienes de explicar las cosas... pásate por aqui cuando quieras. besitos.

hèctor: pensaria quin de tots els elements és l'afrodisdíac potent xDD

El company de Venus ha dit...

Ostres, això sí que devia ser excitant... segur que més d'una es devia posar en una situació compromesa. Només imaginar-m'ho...

_MeiA_ ha dit...

l'experiència molt i molt divertida... alguna que altre anècdota per recordar sempre més

;)

assumpta ha dit...

Sempre s'aprenen coses noves, je,je. M'ha agradat descobrir el teu bloc. Un petonet.

Núr ha dit...

Quan he començat a llegir al final m'imaginava per on aniria, prò no ho veia clar amb les parelles! hehehe

Això de l'ou, n'he sentit a parlar, prò no ho he provat. I pel que fa al tapersex trobo que si totes es compren l'ou i fan aquests sopars és una bona manera de comprar alguna cosa (de vegades no saps què comprar per si no ho faràs servir) i segur que ho utilitzaràs! M'has donat una molt bona idea per a un aniversari!!!