dimarts, 30 de setembre del 2008

Sociedad Cerrada (per a ments obertes)

Fa uns quants anys, persones de diferents nacionalitats que compartien pis a Berlín, van començar a organitzar festes privades que van anar augmentant en popularitat i nombre de participants. Algunes d'aquestes persones, van tornar a Barcelona i van reprendre aquestes festes... es tracta de Sociedad Cerrada (SC). Sí, una societat tancada a la gent intolerant, als conservadors, a les persones grises, als criticons, als que jutgen... tancada als mals rotllos. SC organitza 2 festes oficials a l'any, i per poder participar cal estar enregistrat al seu web.

I què tenen d'especial aquestes festes?? per què tant misteri?? Són festes de fantasia i extravagància: Vestuaris creatius, performances, balls, colors, música... tot allò que els participants vulguen donar de si.

A SC hi ha unes normes, que es resumeixen en "Viu i deixa viure" i "No jutges i no seràs jutjat", simplement deixa't duur, senteix-te lliure per expressar qualsevol desig... també el desig sexual.

Hi ha qui pensa que aquestes festes d'SC són una tapadera d'orgia o alguna cosa semblant, però no es tracta d'això. Simplement és una festa on ningú et diu el que està bé o malament, sempre que respectes a la resta. I qui pot censurar la màxima expressió d'amor?? Si vols fer-ho... dons ho fas, i si no... doncs no. Ningú no va a dir-te què has de fer.

Vaig conèixer a Jairo (l'organitzador de SC) a la cursa a pèl de les festes de Premià de Mar (això de la cursa ja ho vaig explicar a un altre escrit) i em va convidar a participar a la festa de SC5, a Barcelona. Vaig anar, clar que si, i em vaig fartar de ballar i riure. Els espectacles impressionants, les llums, la música, la gent...

La premsa també ha escrit algun cop sobre aquestes festes a El periódico de Catalunya, Primera Linia, a la revista d'una companyia aèrea... i per ahi pul·lulen alguns dels vídeos d'edicions anteriors com la de SC3, SC4, SC5, SC6, SC7... properament apareixeran les fotos i vídeo de SC8. I, ara, per fi hi ha data per a la propera festa. SC9 ja està ahí. Apunta-te-ho en fúcsia al calendari: 1/11/09 és la festa SC9!! Corre a enregistrar-te al web!!

Il·lustració: Arthur de Pins


SI T'AGRADA EL BLOG,
VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!


Amantis

5 comentaris:

Striper ha dit...

Sembla molt interesant molt!!!

Hèctor ha dit...

caram, caram.... per tots sants... hmmmm... nem?

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

No he vist a les fotos persones majors ni menuts, no he vist persones vestides, no he vist a ningú treballant.... sens dubte es una societat tancada exclusivament a joves disfresssats amb ganes de festa...

Salutacions.

Lucrècia de Borja ha dit...

striper: és curiós, però potser sembla més del que és...

hèctor: va, si t'animes me'n vaig amb tu :P

josé vicente: és una festa que comença a les 12 de la nit i s'acaba a les 8 o 9 del matí. Lógicament no trobaras cap xiquet. I persones majors... poques, no tots aguanten una festa així, però si hi ha gent d'edats entre els 18 i els 70 aprox., encara que la majoria, ronden la trentena.
Dius que no has vist persones, vestides ni a ningú treballant... a vore, és una festa on cadascú va caracteritzat d'allò que sempre ha vulgut ser, no és una festa comuna, és diferent... i gent treballant, doncs si curren molt els organitzadors, els punxa-discos i els cambrers. O tu vas a una festa amb la calculadora i els apunts per fer feina mentre et fas un cubata??

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Jo no vaig mai a cap festa (ni diurna ni nocturna), normalment utilitze Matlab en compte de calculadora, no agafe apunts a classe, els cubates que m'he fet a la meua vida es podrien comptar amb els dits de mitja mà i fa més de nou anys que una goteta d'alcohol es posa en contacte amb la meua boca.

No obstant i tot això em pregunte com has sigut capaç d'adivinar que encara no he deixat els estudis... No puc deixar de creure que tu i jo ens coneixem...

Salutacions.